Connect with us

Revistateo.ro

Doi copii au fost dati disparuti timp de 10 ani. Dupa un deceniu, s-au intors si au avut cateva explicatii ireale

Inedit

Doi copii au fost dati disparuti timp de 10 ani. Dupa un deceniu, s-au intors si au avut cateva explicatii ireale

Cazul de fata este ireal. Intamplarea despre care va vorbim astazi a avut loc in anii ’70 in Rusia si este una din cele mai controversate cazuri de disparitii de copii. Multe persoane nu cred ca aceasta poveste este adevarata, in ciudat marturiilor pe care micutii le-au facut dupa ce au reaparut ca prin minune, dupa 10 ani.

Este vorba despre doi copii de 7 si 9 ani, a caror identitate nu este cunoscuta nici in ziua de azi. Presa din Rusia scrie ca povestea este adevarata si ca familie nu a dorit sa ofere numele copiilor, care astazi sunt deja oameni in toata firea, la casele lor.

Cei doi obisnuiau sa mearga in vacanta la o cabana construita de parinti. Locul in care a fost construita cabana nu era departe de casa lor. Acolo isi petreceau verile si iernile, iar sarbatorile din luna decembrie erau de vis pentru toata familia.

Acest copil stranuta de 12.000 ori pe ZI! Iata ce spun medicii despre acest CAZ CIUDAT

S-au intors dupa 10 ani si aveau aceeasi varsta

Intr-o noapte, dorind sa exploreze imprejurimile, au iesi in curtea cabanei insotiti de un caine. A doua zi, dimineata, mama celor doi copii pregatea micul dejun, insa dupa ce i-a strigat de mai multe ori sa vina la masa, si-a dat seama ca se intampla ceva ciudat. Cei doi copii au disparut. I-a mancat pamantul.

Parintii i-au cautat pe cei doi copii in foisorul lor preferat, acolo unde se jucau in fiecare zi, iar seara organizau tot felul de nebunii specifice unor copii de varsta lor. Autoritatile au pornit in cautarea micutilor, insa nu au gasit nimic. Parintii au ajuns la concluzia ca cei doi copii au murit, ca s-a intamplat ceva ingrozitor sau chiar au fost rapiti. Nu credeau ca ii vor mai vedea vreodata. Dupa 10 ani, au aparut.

Erau intacti si aveau aceeasi varsta: 7 si 9 ani. Timpul nu a trecut peste ei, iar parintii au ramas incremeniti. Micutii le-au spus parintilor ca au avut un vis profund. Au visat ca sunt inconjurati de cabluri si ca niste persoane straine aveau grija de ei. Au visat ca li s-a facut injectii, insa erau bine tratati.

Expertii in fenomene paranormale nu exclud ipoteza ca cei doi copii sa fi fost victimele unei rapiri extraterestre (abductie), insa teoria nu poate fi confirmata cu dovezi credibile. Singurul argument care poate fi confirmata aceasta poveste este chiar starea fizica a celor doi: aratau la fel, aveau aceeasi varsta si nicio urma pe corp cum ca ar fi suferit traume fizice.

Ce parere ai despre acest caz straniu?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top