Connect with us

Revistateo.ro

Doi frați s-au regăsit după 25 de ani, datorită Facebookului

Inedit

Doi frați s-au regăsit după 25 de ani, datorită Facebookului

Rețeaua de socializare Facebook face adevărate minuni: doi frați britanici s-au regăsit după 25 de ani. David Horner, de 56 de ani, s-a mutat de acasă acum 25 de ani și nu a mai știut cum să ia contactul cu fratele său, Stuart Horner, de 49 de ani, care și-a început o nouă viață în Noua Zeelandă și care nici acesta nu mai știa cum să dea de fratele său.

Timp de 25 de ani nu au știut nimic unul despre celălalt, dar datorită rețelei de socializare Facebook, aceștia s-au revăzut: „Este total diferit, e foarte schimbat, nu știu dacă l-aș fi recunoscut nici pe stradă”, mărturisește David pentru Daily Mail. „Tatăl nostru era lanțul de legătură, iar în momentul în care a murit, ne-am pierdut, și m-am concentrat mai mult pe muncă”, susține Stuart, acum membru al RAF, forțele aeriene britanice.

Stuart stă acum în Noua Zeelandă: „Am călătorit foarte mult, motiv pentru care nimeni nu îmi mai știa de urmă. În plus de asta, David s-a mutat de la casa părintească”. În timp ce Stuart a călătorit pentru a uita de durerea provocată de moartea tatălui, fratele mai mare, David, nu a uitat de el și i-a cumpărat în fiecare an o felicitare de ziua lui, în speranța că într-o bună zi se vor revedea.

„În 2012 mi-am pierdut speranța că îl voi revedea vreodată și am scris o felicitare cu textul <<Mă îndoiesc că ne vom revedea vreodată>>. Dar, peste un an, am găsit-o pe nepoata mea pe Facebook, Tiffany. Am luat legătura cu ea pentru a mă convinge dacă este într-adevăr Stuart tatăl ei și mi-a spus că da. Nu mi-a venit să cred”, își amintește emoționat David.

Reencuentro de dos hermanos tras 25 años, gracias al Facebook

„Apoi am aflat că Stuart mi-a scris un mesaj extrem de emoționant, care nu a ajuns la mine niciodată. Anul acela chiar am scris o scrisoare de adio, în care am renunțat la orice speranță de a-l mai găsi”, mai spune David. În momentul în care au luat legătura telefonic pentru prima dată, cei doi nu și-au spus nimic, doar au plâns.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top