Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Doinita Oancea a fost transformata intr-o diva gotica de hairstylist-ul Adrian Perjovschi

Doinita Oancea a fost transformata intr-o diva gotica in cadrul proiectului “Transformari radicale by Jovsky Studio”, astfel ca la provocarea hairsylist-ului Adrian Perjovschi, a adoptat un look nou, dark, plin de tatuaje.

“Inca de pe la 16 ani mi-am dorit tatuaje. Pana la 31 de ani nu am avut curajul necesar si poate nici n-am gasit momentul potrivit sa imi fac unul. De atunci si pana acum, am 2 tatuaje simbolice, finute, pe maini. Apoi mi-am dorit o sedinta foto cu „acea Doinita” pe care mi-o imaginam eu, o Doinita libera si neconstransa de societate, de job sau familie. Iar Adrian Perjovschi mi-a schimbat complet look-ul, am incercat si un super breton, Madalina Petcu l-a completat cu un make-up mai dark spre gotic, Carmen a fost cea care mi-a conturat pe brate, gat si piept povestea Doinitei pe care o tin ascunsa, iar The Storyalist a realizat fotografii extraordinare”, povesteste Doinita Oancea, care a purtat la sedinta foto rochii din cea mai recenta colectie care ii poarta numele.

Hairstylist-ul Adrian Perjovschi, specialist in transformari radicale de look descrie care au fost pasii acestei noi provocari: “Am folosit un tratament pentru hidratare si stralucire pentru a indrepta parul cat mai usor si perfect. Ea de obicei il poarta ondulat natural si am vrut sa abtinem acel par intins perfect ca dupa placa. Am ales sa-i tund breton pentru ca ii incadreaza foarte bine fata si se potriveste de minune cu acest look”.

Doinita este foarte incantata de rezultat si de colaborarea cu Adrian Perjovschi, pe care il cunoaste de aproape 10 ani si cu care a lucrat pentru mai multe proiecte tv: “Ma admir non-stop de atunci in oglinda si simt ca aceasta noua Doinita chiar era ascunsa undeva inauntrul meu si sunt foarte fericita ca am putut cu ajutorul unor profesionisti sa o scot la lumina macar pentru o vreme. :)”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top