Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Dorian Popa a fost la un pas sa fie muscat de scorpioni FOTO

„Sunt celebru, scoate-ma de aici” este cea mai noua productie ProTV care a inceput in aceasta seara. 10 vedete au fost duse in jungla din Africa de Sud pentru a participa la acest reality show.

Inceputul a fost unul promitator, vedetele fiind cazate la un hotel de 5 stele, insa apoi a urmat calvarul, celebritatile fiind nevoite sa plece in jungla cu un singur obiect de lux.

Dorian Popa a fost primul care a participat la probla junglei si a fost nevoit sa infrunte vietati periculoase pentru a castiga mancare atat pentru el cat si colegii sai.

Sute de gandaci au navalit peste el, un crocodil i-a umblat pe langa picioare si cateva scorpioni ii atacau mainile, totul pentru a pune mana pe stelutele ce vor fi transformate in portii de mancare.

Iata cateva fotografii din emisiune.

dorian-popa_1

dorian-popa_2

dorian-popa_3

dorian-popa_4

Probe extreme, animale, insecte, caldura din jungla africana, lipsa de mancare, cu toate acestea se vor infrunta celebritatile care au pornit in aventura pe care nu o vor uita niciodata!
Timp de trei saptamani, cei 10 concurenti nu vor avea contact cu nimeni si vor fi supusi unor probe extreme, pentru a demonstra ca merita titlul de Rege sau Regina a junglei.

Cabral si Bobonete ii vor urmari pe concurenti, 24 de ore din 24, iar vedetele vor fi nevoite sa se adapteze conditiilor din jungla, cu bune, dar mai mult cu… grele.

Telespectatorii sunt singurii care vor decide parcursul celebritatilor din show-ul „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”. In fiecare zi, vor putea vota prin SMS sau apel la numarul de telefon 1264 si vor putea hotari cine trece prin proba zilnica – Provocarea junglei, cine iese din show si castigatorul titlului de Regina sau Regele junglei.

Vezi mai jos cine sunt cele 10 vedete care isi vor demonstra curajul si care vor face fata provocarilor din jungla africana: Andreea Moldovan, Elena Merisoareanu, Pacha Man, Morosanu, Mihai Traistariu, Luminita Nicolescu, Elena Lasconi, Dorian Popa si Ruby.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top