Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Dorian Popa va fi elevul lui TEO

dorian-popaDorian Popa s-a inscris, ca elev, astazi, pentru a urma cursurile de „Prezentator TV” ale TV & Film Academy by Ruxandra Ion! In formularul de inscriere, pe care l-a completat online, pe www.academytv.ro, iata care a fost motivatia lui Dorian pentru a urma cursurile scolii noastre:

„Vreau sa urmez cursurile de prezentator tv pentru ca este o latura a meseriei pe care o practic inspre care as vrea sa ma indrept , imbogatindu-mi paleta de cunostinte , astfel incat sa o pot profesa la perfectie. De asemenea, sunt de parere ca Teo Trandafir este persoana de la care as putea invata cel mai bine tot ceea ce este necesar pentru a fi un prezentator/moderator de exceptie!” a declarat Dorian Popa.

Cat despre asteptarile pe care le are de la cursul ales, „Ma astept ca aceste cursuri sa imi aseze cunostintele deja dobandite si sa ma defineasca mult mai bine in tot ceea ce tine de prezentare de evenimente, emisiuni.”

NU UITATI! Inscrierile au inceput! Puteti completa formularul online sau puteti merge direct la sediul scolii de televiziune si film, situat in str. Caderea Bastiliei nr. 41.

2 Comments

2 Comments

  1. constantina

    2013-12-12T11:32:38+02:00 at 2013-12-12T11:32:38+02:00

    suuuper , cu asa o ,,profa” cred si eu ca e tare fain!
    dar , din pacate, cursurile sunt accesibile numai celor cu muuuulti bani! asta e!

    • Marcela Glavan

      2014-05-14T17:48:09+03:00 at 2014-05-14T17:48:09+03:00

      Nu numai ca ma asteptam ca aceste cursuri sa fie scumpe-nici nu stiu cat!!!Dar din cate observ,raspund destul de tarziu,daca vezi-sunt destui inscrisi…sunt-in mare-cei care erau in acel asa zis fenomen-lala band…sau fiul unui fotbalist sau cei cu bani-cum bine zici–Carmen Tanase zicea la Teo-tot in acea perioada-ca un cursant cu merite deosebite poate spera la o bursa ptr modulul urmator…tot ea-Carmen Tanase-zicea intr-un alat interviu-probabil inainte de a incepe sa predea la academie,ca nu-i placea deloc ideea de a fi profesoara…Era un interviu acordat Iulianei Ciugulea(cu care a fost colega la ODEON…)Bine,ca era vb despre liceul pedagogic pe care-l facuse la Ploiesti,dar in mare-tot asta se intelegea-ca nu i-ar fi placut sa fie profesoara….necunoscute caile Domnului…Nu ma indoiesc de capacitatile ei in domeniu(a nu se intelege gresit,o admir din tot sufletul…)ceea ce ma mira este ce cauta Adela Popescu sa predea si ce?ea,care a plecat de pe „bancile”marelui-tot in ghilimele,a se citi-Costin Marculescu-asta,tot actor,cica!!!in ce l-am vazut noi pe el jucand?in afara de liceenii,si vreo 2 scenete la TVR???Singura care cred ca stie-SIGUR-despre ce vb este tot TEO,ptr segmentul care-l preda,e aleasa perfect…Cam atat,putin-nu?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top