Connect with us

Revistateo.ro

La aproape jumătate de an de la moartea artistei Denisa Răducu, mama sa a intrat în direct și a vorbit despre ceea ce simte.

Star

Dorința Denisei Răducu. Și-a rugat iubitul să facă asta pentru ea

Denisa Răducu trăiește clipe dramatice. Artista a slăbit enorm, iar în ultima vreme ea a stat mai mult prin spitale. Iubitul artistei este nelipsit de lângă ea și face tot posibilul să o ajute să treacă mai ușor peste dureri.

Denisa Răducu, dorință arzătoare. Ce și-a rugat iubitul

Pentru că în ultima vreme ea stă numai prin spitale, Denisa a avut o mare dorință. Potrivit spynews.ro, ea și-a rugat iubitul să o ducă afară, să vadă iarba și copacii.

”Du-mă afară, să văd copacii, să văd iarba, să respir aer curat”, a fost dorința Denisei.

Potrivit aceleiași surse, iubitul acesteia i-a îndeplinit dorința și mai mult, ea ar fi fost externată. Însă, din nefericire, medicii i-au dat voie să meargă acasă nu pentru că s-a videcat, ci pentru a-și petrece timpul în liniște, în patul ei. Ea urmează tratamentele la domiciliu.

Medicul care a consultat-o pe Denisa a făcut dezvăluiri cutremurătoare.

„Pot să vă confirm că a venit. Am consultat-o, am investigat-o cu măsuri ale medicinei complementare. Nu pot să vă spun nimic nici despre diagnostic, nici despre starea ei deoarece medicul trebuie să păstreze o confidenţialitate asupra datelor înregistrate de la bolnavii pe care îi consultă şi îi are în evidenţă….CITEȘTE CONTINUAREA PE VIP24.RO

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top