Connect with us

Revistateo.ro

DOVEDIT STIINTIFC. Care sunt alimentele care combat cancerul

Naturiste

DOVEDIT STIINTIFIC. Care sunt alimentele care combat cancerul

Pentru a fi siguri ca organismul nostru sta departe de cancer sau, in cazul in care exista deja boala, trebuie sa ne asiguram echilibrul alimentar, realizarea unui ph alcalin si multa, multa detoxifiere.

Potrivit cercetarilor stiintifice, exista mai multe alimente care distrug cancerul in faza incipienta sa ne protejeaza corpul in fata tumorilor canceroase, eliminandu-le inca din faza de eprubeta. Printre alimentele care combat cancerul se numara legumele crucifere, fructele de padure, turmericul, tomatele, usturoiul si strugurii.

CITESTE SI: CE ESTE SI CUM SE DEZVOLTA CANCERUL

STRUGURII
Rezevratrolul din strugurii negri salveaza celulele de la moartea cauzata oxidativ. Rezeveratrolul, este, asadar, un puternic antioxidant. Niciodata nu consumati strugurii fara seminte, intrucat cancerul poate fi combatut tocmai datorita proprietatilor acelor seminte.

USTUROIUL
Institutul National al Cancerului din Statele Unite sustine ca usturoiul reduce riscul de dezvoltare a anumitor tipuri de cancer, mai ales cancerele tractului gastro-intestinal. Usturoiul este cunoscut pentru proprietatilor anti-radicalilor liberi, datorita compusului numit alicina.

TOMATELE
Carotenoizii si licopenul din tomate sunt soldateii perfecti in lupta impotriva cancerului la pancreas si de prostata. Pentru a tine fata cancerului, este indicat consumul a pana la sapte portii consistente de tomate pe saptamana, sau chiar zece portii, indiferent ca este vorba de rosii crude sau sub forma de suc ori pasta de tomate.

TURMERICUL
Curcumina din turmeric inhiba raspandirea cancerului si are efecte anti-inflamatorii si antioxidante. Turmericul exista sub diferite forme: radacina, pudra sau capsule.

FRUCTELE DE PADURE
Zmeura neagra, alaturi de alte fructe de padure, precum coacazele, contin fitonutrienti esentiali in kupta cu radicalii liberi. Acidul elagic din zmeura neagra, de exemplu, inhiba cresterea tumorilor canceroase.

LEGUMELE CRUCIFERE
In categoria acestor legume se inscriu: broccoli, varza, conopida, kale, ridichii etc. Datorita continutului de sulforafan tumorile canceroase isi opresc din procesul de metastaza (extinderea, raspandirea cancerului la nivelul intregului organism). Germeni de broccoli contin elemente nutritive care constituie o lovitura decisiva data cancerului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top