Connect with us

Revistateo.ro

Teo Trandafir a primit premiul pentru intreaga activitate la Gala Premiilor Femeia Anului 2015.

Stiri

Draga cititorule, relatia noastra implineste 2 ani. Semnat: REVISTA TEO

Sunt 2 ani de cand suntem impreuna. De 2 ani, aflam impreuna de toate: si lucruri frumoase, surprinzatoare, amuzante. Dar impartasim si tristeti si ganduri mai putin prietenoase… Simtim ca Revista Teo este parte din viata ta de doi ani. Si, pentru asta, ITI MULTUMESC! ITI MULTUMIM!

Multumim pentru ca esti alaturi de mine, de noi! Poate inca de la inceput, poate ne-am gasit pe parcurs. Iti multumim si daca abia acum, cu aceste randuri, afli de noi. Multumim si celor care ne-au scris cuvinte frumoase, celor care ne-au trimis informatii interesante si multumim celor care ne-au corectat, ne-au tras de urechi, care ne-au spus atunci cand am gresit. Ne straduim in fiecare minut sa nu mai gresim la fel.

Am aflat impreuna povesti fabuloase, am descoperit trucuri de frumusete, secrete despre cum sa fim sanatosi, diete si retete. In fiecare dimineata, ne bem cafeaua si ne citim horoscopul tot impreuna! Una peste alta, parca am invatat cum sa fim macar un pic mai fericiti, cum sa iubim mai mult, sa iertam mai mult, cum sa gresim mai putin. Noi am incercat sa fim mai buni.

E adevarat, nu reusim de fiecare data. Cateodata, mai gresim. Cateodata, unele informatii nu sunt pe placul tau, unele vesti nu ne bucura nici pe noi si nici pe tine…

Dar mergem inainte si doar alaturi de tine vom putea strabate tot acest drum. Dupa 2 ani, Revista Teo este mai complexa si mai indrazneata. Creste, asemenea unui copil voios. Stiai ca abia la 2 ani un copil invata sa imparta?

Noi am invatat deja ca e bine sa impartim orice noutate si orice informatie cu tine. Tu ai invatat sa ne impartasesti parerile tale. Si iata, draga cititorule, acum avem 2 ani impreuna. La multi ani si iti multumesc. Iti multumim!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top