Connect with us

Revistateo.ro

Draga Olteanu-Matei a împlinit 85 de ani: „Nu mi-am serbat niciodată ziua de naștere...”

Stiri

Draga Olteanu-Matei a împlinit 85 de ani: „Nu mi-am serbat niciodată ziua de naștere…”

Draga Olteanu-Matei este una dintre cele mai iubite actrițe din România, iar pe 24 octombrie, aceasta a împlinit frumoasa vârstă de 85 de ani.

Îndrăgita actriță locuiește de ani de zile în Piatra Neamț și a dat agitația Capitalei pe liniștea care i-o oferă zona în care locuiește. Aceasta a făcut câteva dezvăluiri și a mărturisit și care este numele său adevărat, un lucru știut de foarte puține persoane.

Mai mult decât atât, Draga Olteanu-Matei a dezvăluit și faptul că nu și-a sărbătorit niciodată ziua de naștere pe data de 24 octombrie, ci într-o altă zi, cu multă însemnătate pentru domnia sa.

Citește și: Draga Olteanu Matei, despre visele premonitorii: „Iisus mă ducea în brațe ca pe un copil, s-a deschis o ușă și am vrut să intru. Mi-a spus…”

„Dragă, indiferent cum o să fie, vreau să vă spun următorul lucru. Eu nu mi-am serbat niciodată ziua de 24 octombrie, pentru că ziua aceasta este importantă pentru biata mea mamă, Dumnezeu să o ierte, care în această zi s-a chinuit să mă aducă pe lume, având în vedere că aveam 5 kilograme şi 800.

Citește și: Draga Olteanu Matei a luat o decizie neașteptată: „Eu mă duc”

Şi mi-au pus o fundă roşie şi m-au purtat prin tot spitalul Militar, că acolo m-am născut, şi iată că am ajuns până acuma. Câtă vreme am fost copil m-a sărbătorit mama. Când am crescut, am început eu să o sărbătoresc pe ea. Eu de fapt îmi sărbătoresc Sfânta Emilia, care e patroana numelui meu, cu acesta am fost botezată în biserică.

Cu Draga am fost declarată la primărie, iar pentru mine cele mai frumoase flori şi cele mai frumoase urări sunt cele oferite cu sufletul, nu floarea în sine. Ci privirea omului care îmi dă flori din sufletul lui, nu din grădină. Din suflet. E cu totul altceva”, a declarat Draga Olteanu-Matei pentru emisiunea Agenția VIP, de la Antena Stars.

A interpretat roluri antologice în filme care au marcat istoria cinematografului românesc, precum ‘Cucoana Chirița’ (regia — Mircea Drăgan, 1986), ‘Ilustrate cu flori de câmp’ (regia — Andrei Blaier, 1974), ‘Nea Mărin Miliardar’ (regia — Sergiu Nicolaescu, 1979) sau ‘Buletin de București’ (regia — Virgil Calotescu, 1982).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top