Connect with us

Revistateo.ro

Internet

Drama actriței Leticia Calderon, cunoscută pentru rolul din Esmeralda

Pe Leticia Calderon o știi din telenovela Esmeralda, unul din serialele-fenomen la care s-au uitat milioane de români.

Actrița din Esmeralda, transformată de dramele prin care a trecut

Marele vis al actriței care i-a dat viață personajului Esmeralda era acela de a deveni mamă. Aceasta a fost căsătorită cu avocatul Juan Collado, cu care a făcut doi băieți.

Vedeta s-a confruntat dintotdeauna cu probleme de fertilitate. Într-un final a reușit să nască, însă ambele sarcini au fost cu probleme.

Lety l-a adus pe lume pe Luciano în anul 2004, iar la o oră după ce a născut a aflat teribila veste de la doctori: băiatul a fost diagnosticat cu sindromul Down.

După trei luni, vedeta a rămas gravidă iar și a născut în februarie 2005 tot un băiat. Pentru a fi alături de cei doi băieți, Lety a renunțat la carieră. A revenit pe micile ecrane după 3 ani, în 2008, la un an după ce a fost părăsită de soțul ei.

CITEȘTE ȘI: O mai știi pe Kassandra? Cum arată astăzi actrița care i-a dat viață personajului

„Când am aflat vestea, am plâns şi nu ştiam cum să mă simt. Aveam atâta ignoranţă în inimă şi minte încât mă întrebam singură: Asta se ia? Va trebui să îndur toată viaţa?”, a povestit actriţa la lansarea cărţii sale, ”Luciano, un înger în viaţa mea”.

Băieții Leticiei sunt bine acum și se bucură de toată protecția actriței.

Telenovela „Esmeralda”, a carei protagonista a fost Leticia Calderon, a facut furori in anii 2000 in Romania. Drama mexicana a fost difuzata de postul Acasa TV.

Telenovela a fost produsa in anul 1997 si i-a avut in rolurile principale pe Leticia Calderon si Fernando Colunga. Actrita din „Esmeralda” arata astazi complet diferit. Are parul scurt si este blonda, iar acest look, in ciuda faptului ca au trecut anii, o intinereste.

Dupa succesul de care s-a bucurat telenovela „Esmeralda”, Leticia a fost cooptata pentru mai multe proiecte de mare audienta. A mai jucat in telenovelele „Mujeres asesinas” (2008), „In numele iubirii” (2009) si „Amor bravio” (2012).

Leticia a jucat si in productii cinematografice, nu doar in telenovele. S-a remarcat in filmele „Angelito mio” (1998) si „Plaza Sésamo: Los monstruos feos más bellos” (2008).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Internet

To Top