Connect with us

Revistateo.ro

Viata Ilenei Ciuculete nu a fost una usoara. Chiar daca pe scena era mereu zambitoare, au existat episode in viata sa care au marcat-o profund.

Stiri

Drama care i-a marcat viata Ilenei Ciuculete. A pierdut o sarcina la 37 de ani

Ileana Ciuculete si sotul sau, Cornel Gales, au implinit pe 8 martie 25 de ani de casatorie. Cei doi se pregateau de nunta de argint, care potrivit apropiatilor s-ar fi desfasurat dupa Paste, artista nu a mai apucat. S-a stins din viata la varsta de 52 de ani.

Intr-un interviu acordat de artistă povestea despre o tragedie din viata sa care a marcat-o.

Drama nestiuta din viata Ilenei Ciuculete

Indragita cantareata povestea intr-un interviu pentru Revista Taifasuri un episod care i-a marcat viata.

”A fost o încercare, în 1994… dar am pierdut sarcina, din cauza frigului, într-un turneu în Dolj. Apoi, am fost ocupaţi şi nu s-a mai pus problema să avem un bebe.” In cadrul discutiei, cantareata si-a amintit si despre cea mai mare durere a sa. „Când l-am pierdut pe tata. A fost o lovitură neaşteptată, mai ales că era perfect sănătos. Dar a făcut infarct. Eram la o nuntă în Serbia şi fratele a venit după noi să ne anunţe… a fost un şoc…”, spunea Ileana Ciuculete.

CITESTE SI: Secretul Ilenei Ciuculete – Ce scrie pe certificatul de nastere al artistei

CITESTE SI: Maria Ghiorghiu a prevestit moartea Ilenei Ciuculete

Cat despre copilaria sa, adesea povestea ca nu a fost una usoara.

„Si mama e alaturi de mine, desi nu ne vedem foarte des, ca e departe, dar vorbim la telefon. O iubesc foarte mult. Si dupa tata am suferit foarte mult. Mamica era mai aspra, la doar 9 ani tin minte ca ma trezea la 3:00 noaptea sa ma duc cu ea la taiat de coceni, iar la 4 ani ma invata sa spal la lighean. Mama e acum copilul nostru, ea trebuie sa se odihneasca, sa asculte, sa i se dea ce are nevoie.”, spunea artista. Insă, mama ei nu va mai avea parte de liniste de acum incolo, caci fiica sa s-a stins din viata la 59 de ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top