Connect with us

Revistateo.ro

Drama Denisei de la Bambi: "De 9 ani incerc sa-mi repar buzele"

Inedit

Drama Denisei de la Bambi: „De 9 ani incerc sa-mi repar buzele”

Din dorinta de a avea buzele senzuale, Denisa Tanase, jumatatea roscata a trupei Bambi, a trait un adevarat cosmar in urma cu cativa ani. Cantareata si-a injectat, la varsta de 18 ani, controversatul bioalcamid, o substanta despre care se spune ca ar fi cancerigena.

Prezenta in platoul emisiunii „Teo Show”, Denisa de la Bambi a povestit drama pe care o traieste de 9 ani.
„Am crezut ca tot ce zboara se mananca. M-au sunat de la un ziar si la sugestia lor am mers. Cand esti tanara, iti doresti tot felul de schimbari. Nu am vorbit cu mami pentru ca ea n-ar fi fost de acord. As vrea sa le spun fetelor : nu injectati solutii permanente pentru ca in timp pot avea intorsaturi neplacute. La mine n-a fost vorba de o greseala medicala, pur si simplu substanta a inceput sa migreze in buze.” – a marturisit Denisa.

Denisa Tanase (sursa foto KanalD)

Denisa Tanase (sursa foto KanalD)

CITESTE SI:Cum poti sa dai impresia ca ai BUZE MAI MARI!
CITESTE SI:Ilinca Vandici si-a marit buzele in doar 10 minute, fara interventie chirurgicala! Vezi ce a facut!

Imediat dupa interventia estetica, pentru Denisa au inceput sa apara problemele. Artista povesteste ca a incercat in mai multe randuri sa repare greseala insa, din pacate, niciun medic estetician nu s-a oferit s-o ajute.  In cele din urma, Denisa a reusit sa gaseasca speranta in cabinetul dr. Calin Dobos.
„Am facut doua interventii de reconstructie cu dr Dobos. Durerile au fost suportabile insa m-am ingrozit cand am vazut ce a iesit din buzele mele. Aveti grija, fetelor , ce va injectati in buze.” – a concluzionat cantareata.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top