Connect with us

Revistateo.ro

Drama din spatele celei mai cunoscute melodii a lui Fuego

Inedit

Drama din spatele celei mai cunoscute melodii a lui Fuego

Fuego este unul din cei mai iubiti artisti din Romania. Colinde ca el nu canta nimeni, iar emotiile pe care le transmite in concertele sale sunt ravasitoare. Cea mai cunoscuta piesa a lui Paul Surugiu este, fara indoiala, „Impodobeste, mama, bradul!”.

An de an, aceasta piesa suna in casele romanilor. Multa lume a facut glume in ultimii ani pe seama acestei melodii, iar Fuego a fost subiectul mai multor parodii pe aceasta tema. Putina lume stie, insa, ca in spatele melodiei sta o poveste trista.

Povestea trista din spatele celei mai celebre piese a lui Fuego

Piesa spune povestea mamei care n-a avut sansa sa impodobeasca pomul de Craciun alaturi de copiii ei. Cu toata ca nu asta a fost povestea de la care s-a inspirat artistul, ironia sortii a facut ca filmarea videoclipului sa se toarne in casa respectivei femei.

“Piesa aceasta, care este de ani buni comentata si citata, are o poveste emotionanta. Este un cantec simplu, scris cu gandul la părinţii mei. Am filmat videoclipul prin 2002, alaturi de Irina Loghin si de Gheorghe Turda, intr-o casa superba. Proprietarii au murit, din pacate, intre timp, dar povestea lor a ramas. Am cunoscut-o pe doamna si cand i-am vazut casa, am zis ca-i musai sa facem un clip acolo.

Ea avusese trei copii. Unul inca locuia acolo, cu parintii lui, dar unul murise, iar al treilea, plecat de acasa, nu-i mai cautase de ani buni. A acceptat propunerea tocmai in ideea ca poate fiul ei plecat si instrainat va vedea clipul si va reveni acasa, sensibilizat de mesajul piesei”, a povestit Fuego in urma cu ceva timp, scrie Libertatea.

Doamna Viorica, asa cum ii spunea Fuego, plangea de fiecare data la auzul melodiei. “In momentul in care incepea melodia, izbucnea intr-un plans sfasietor, dar n-o auzea nimeni, pentru ca volumul muzicii era dat aproape la maximum. Cand opream filmarile, doamna Viorica isi stergea lacrimile si zambea, sa nu observ eu”, si-a amintit Paul Surugiu.

CITESTE SI: Ea este femeia cu care Fuego impodobeste bradul, an de an

Doamna Viorica a murit, din pacate, cu regretul ca nu a mai putut sa ii vada pe cei dragi si pe fiul ei plecat peste hotare. Acesta nu s-a mai intors.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top