Connect with us

Revistateo.ro

Drama lui Tily Niculae. A scris despre bebelusul pierdut

Stiri

Drama lui Tily Niculae. A scris despre bebelusul pierdut

Tily Niculae este o mama luptatoare. Actrita din celebrul serial „La bloc” si-a amintit de copilasul pe care l-a pierdut, pe care astazi putea sa il tina in brate. Vorbele sale misca orice mama care stie cum e sa pierzi un copil.

„Eu trebuia sa imi tin in brate cel de-al doilea copil, alte femei fac eforturi peste eforturi ca sa aiba un copil in brate, iar altele, pur si simplu isi bat joc de aceasta minune.

Prin nepasare, prin lipsa dorintei de a avea o educatie, o viata sanatoasa pentru ele si pentru puiul acela de om nevinovat! Cred ca a fost prima oara cand am indraznit sa il intreb pe Dumnezeu: DE CE?”, a scris Tily Niculae pe blogul personal.

Drama lui Tily

„Ziua in care inimioara copilului nostru s-a oprit

Era 24 februarie si eram la petrecere la Ok! – habar nu aveam de ce radeam isteric, de ce eram euforică. Monica Vlad chiar mă întrebase dacă am consumat ceva că nu m-a văzut de mult sa rad in halul ala… Habar nu aveam – de fapt erau hormonii din timpul sarcinii!!!

Pe 25 februarie 2016 m-am trezit dis de dimineata si am stiut ca sunt insarcinata… nu m-a mirat:))

Fiindca pe Sofia am visat-o si am simtit dintotdeauna ca am o legatura cu divinitatea, dar m-am mirat că eram insarcinata…

Nu era planuit, deși dorința era mare pe aici pe acasa la ai mei:)!

Scriu acest post cu gandul la zecile de mii de femei care trec prin drama mea si cu gandul ca intr-o zi aceasta o să ramana intr-un sertar!

Azi este vineri și am ales sa scriu, nu stiu de ce?

CITESTE SI: La cateva zile dupa ce a nascut, Antonia a semnat primul contract pentru fiul ei, Akim

Probabil este instinctul acela care imi spune: you can do it! sau poate pentru ca vineri 26 februarie 2016 aveam confirmare analizelor si a ecografiei ca aveam o viata in mine!”, a scris la inceputul anului Tily. Citeste continuarea postarii sale AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top