Connect with us

Revistateo.ro

Star

Drama neștiută a Magdei Catone: „Am făcut și tratamente”

Magda Catone afișează imaginea unei femei puternice. Este mereu pozitivă, mereu încrezătoare, însă puțini știu prin ce a trecut.

„Cred că este menirea femeii să aducă un copil pe lume. A fost ca o penitență pentru mine, timp de 13 ani.

Am făcut și tratamente. În momentul în care am rămas însărcinată am început să merg mai lin în cariera mea.

CITESTE SI: Alexandru Arșinel, audiat la DIICOT

La 4 luni de sarcină m-am oprit, n-am mai jucat. Cred că merită să ai grijă în timpul sarcinii la ce mănânci, la cum trăiești, pentru că o viață întreagă vei avea asta în față”, spune Magda Catone în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe” de la Antena Stars.

Cine este Magda Catone?

Magdalena-Marta Catone, cunoscută sub numele de Magda Catone este o binecunoscută actriță din România. A absolvit Academia de Artă Teatrală și Cinematografică din București în anul 1982, la clasa profesorilor Amza Pellea și Ion Cojar.

Despre Amza Pellea întotdeauna păstrează cuvinte de laudă pentru că i-a fost un mentor și l-a iubit, respectat și admirat enorm. După terminarea facultății a fost repartizată la Petroșani, la Teatrul de Stat, acolo unde îl cunoaște pe soțul său de mai târziu, Șerban Ionescu, actor de teatru și film, la rândul lui.

Au împreună un băiat, Carol. Și-a făcut debutul în film în anul 1981, când încă era în facultate, cu pelicula lui Lucian Pintilie, „De ce trag clopotele Mitică?”.

Emblematică rămâne opțiunea ei de a deveni imaginea unui detergent, pentru că de foarte mulți ani, actrița interpretează rolul Maria în reclamele pentru acest produs.

Printre premiile câștigate se numără Premiul de interpretare la Festivalul de teatru de la Brașov din 1983 și Premiul special al juriului la Festivalul de Teatru de la Costinești din 1984.

S-ar putea să te intereseze și: Cristina Stamate, gest neașteptat înainte să moară. Ce i-a lăsat femeii care avea grijă de ea

Cristina Stamate a murit, luni, 27 noiembrie 2017, la Spitalul Floreasca. Îndrăgita actriță a murit la câteva ore după ce buna sa prietenă Stela Popescu a fost înmormântată.

Actrița a ajuns în urmă cu câteva zile la spital cu probleme mari de sănătate. Administratorul blocului din Capitală în care locuia legendara actriță Cristina Stamate a făcut unele declarații pentru un post de televiziune.

Femeia a afirmat că, în urmă cu o săptămână, când Cristinei Stamate i s-a făcut rău în casă, persoana care se ocupa de îngrijirea acesteia a făcut o cererea pentru scoaterea de la întreținere.

„Acum două săptămâni am vazut-o, că s-au montat apometre. Eu am ţinut legătura cu persoana care avea grijă de doamna Cristina Stamate.

Acum o săptămâna a lăsat o cerere de scoatere de la întreţinere şi a vrut să o ia la dânsa.”, a declarat administratorul blocului la Antena Stars.

Cel mai probabil actrița a presimțit că nu se va mai întoarce acasă.

Cine a fost Cristina Stamate

Supranumită “Sufletul teatrului de estradă din Bucureşti”, Cristina Stamate şi-a dorit mai întâi să devină avocat. Chiar s-a pregătit pentru Facultatea de Drept, însă a devenit studentă la Teatru.

„M-am făcut actriță pentru că examenul la Institutul de Teatru s-a dat înainte cu două săptămâni și pentru că nu eram foarte hotărată. Eu îmi doream să devin avocată dar cei din jurul meu spuneau ce talentată sunt eu și cum ar trebuit să mă fac eu actriță. I-am crezut pe cuvânt și am dat la teatru și am intrat”, a spus Cristina Stamate la Digi24.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top