Connect with us

Revistateo.ro

Drama nestiuta din viata lui Gwyneth Paltrow

Inedit

Drama nestiuta din viata lui Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow este una din cele mai iubite actrite din lume. Afiseaza mereu un zambet pe buze si radiaza de fericire in toate aparitiile publice. Putini stiu ca artista ascunde o poveste trista de viata.

In urma cu cativa ani, tatal ei, producatorul si regizorul de filme Bruce Paltrow a fost diagnosticat cu cancer la gat. Din acel moment, viata lui Gwyneth s-a schimbat radical.

Vestea a marcat-o atat de tare pe actrita incat a inceput sa faca schimbari importante in viata ei. Ii era teama sa nu sufere de aceeasi boala. „Am inceput sa elimin chestii ca o nebuna. Am devenit o fanatica in ceea ce priveste mancarea. Reactia mea, eliminarea unor alimente din dieta mea zilnica a fost cauzata de durere”, a declarat vedeta pentru revista People.

Decizia ei de a-si schimba obiceiurile alimentare a fost atat de drastica incat vedeta a inceput sa ii ia la rost pe prietenii ei cand ii vedeau mancand chipsuri sau alte alimente asa-zis cancerigene. Actrita si-a deschis un blog pe care l-a denumit „Goop”, in care astazi scrie despre alimentatia sanatoasa si importanta activitatii fizice in viata de zi cu zi.

Vedeta a revenit la cateva din obiceiurile nesanatoase, insa nu abuzeaza de ele. Actrita a recunoscut pentru revista „People” ca mai bea alcool din cand in cand si uneori mai mananca si cartofi pai.

CITESTE SI: Edith Gonzalez sufera de cancer de col uterin

Cine e Gwyneth Paltrow

Gwyneth Kate Paltrow este una din cele mai premiate actrite de la Hollywood. Fosta sotie a lui Chris Martin de la Coldplay a primit premiul Oscar pentru „cea mai buna actrita” in anul 1999. A devenit cunoscuta publicului larg pentru filme precum „Se7en” (1995), „Emma” (1996) sau „Dincolo de usi” (1998). Pentru pelicula „Dovada” (2005) a fost nominalizata pentru un premiu la Globurile de Aur.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top