Connect with us

Revistateo.ro

DRAMATIC. Fostul lider Oasis suferă pentru că își pierde vederea și părul

Stiri

DRAMATIC. Fostul lider Oasis suferă pentru că își pierde vederea și părul

Fostul lider Oasis, Noel Gallagher, trece prin momente cumplite. Cântărețul își pierde vederea încet, dar sigur, din cauza unei afecțiuni care poate fi tratată doar printr-o operație riscantă. Cu toate că medicii i-au recomandat să-și prelungească vederea cu ochelarii, acesta nu vrea să îi poarte.

Fostul solist Noel Gallagher face chiar o glumă pe seama orbirii sale treptate, spunând că nu vrea să poarte deocamdată ochelari de vedere deși acesta vede totul încețoșat. Artistul a declarat că va recurge la o măsură în ultima clipă, atunci când nu va mai distinge între soția sa, Sara MacDonald și alte femei, scrie ContactMusic.

CITEȘTE ȘI: ANDREEA ESCA, EMISIUNE LA RADIO

Artistul poate să-și recupereze vederea printr-o operație cu laser, însă este extrem de încăpățânat făcând glume pe seama problemei sale: „Voi aștepta până când voi intra într-un restaurant și voi săruta accidental o altă femeie decât soția mea, care să mă aștepte la o altă masă. Atunci mă voi opera cu laser”, mărturiseșe cântărețul.

Noel Gallagher este mai îngrijorat însă de pierderea părului decât de faptul că va rămâne orb sau fără voce. Artistul în vârstă de 47 de ani spune că nu-și poate imagina cum va arăta chel și că ar renunța cu mare bucurie la talentul său doar ca să rămână cu părul pe cap.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top