Connect with us

Revistateo.ro

Dupa 10 ani de casnicie, a aflat un lucru teribil despre sotul ei. Acum ii jura credinta pana la moarte

Stiri

Dupa 10 ani de casnicie, a aflat un lucru teribil despre sotul ei. Abia acum intelege de ce se purta ciudat

Jessica Offer este o tanara a carei dragoste pentru partenerul ei nu are granite. Dupa 10 ani de casnicie a aflat un adevar teribil despre sotul ei, care a determinat-o sa ii fie si mai aproape de acum incolo.

„Suntem de 10 ani impreuna. 10 ani in care am stat despartiti doar 3 nopti”, isi incepe povestea Jessica Offer, o femeie care a descoperit un adevar crunt despre sotul ei, Cj, in varsta de 33 de ani.

Jessica si Cj au 10 ani de casatorie pe hartie. Au o familie consolidata si o relatie pe care multi o invidiaza. Si-au facut multe proiecte de viitor. In urma cu putin timp, cei doi au primit o veste pe care nu si-o imaginau: barbatul sufera de autism.

FOTO. Cum vede lumea o persoana cu autism

Fierul consumat in timpul sarcinii poate scadea riscul de AUTISM

Vestea care a cazut ca un traznet le-a schimbat complet viata, iar multe planuri de viitor trebuiau rectificate. Singura certitudine pe care o are Jessica in clipa de fata este ca va fi alaturi de barbatul ei orice ar fi, pana in ultima clipa.

Simptomele fiicei, aproape identice cu ale lui Cj

Totul a inceput cand cei doi au aflat ca fiica lor cea mare are autism. Jessica nu intelegea de ce fetita ei intarzia mereu la scoala, iar drumul spre casa era atat de dificil pentru ea. Micuta era extrem de irascibila si nu se bucura nici cand invitatii ii cantau „La multi ani” la ziua ei de nastere.

In tot acest timp, Cj nu vedea nicio problema in comportamentul fetei. El o intelegea perfect fara sa stie ca sufera de aceeasi boala.

Dupa 10 ani de casnicie, a aflat un lucru teribil despre sotul ei. Acum ii jura credinta pana la moarte

Jessica a aflat intr-un tarziu ca are nevoie de ajutor si a apelat la specialisti. Primul rezultat al examinarilor medicale a fost respins cu vehementa de sotie, insa dupa aceea a gandit lucrurile la rece si a facut conexiuni intre simptomele fetitei sale si comportamentul barbatului.

„Autismul nu schimba felul in care imi percep sotul”

„Am stat despartiti doar 3 nopti in cei 10 ani de casnicie. Dintr-odata, toate piesele puzzle-ului incepeau sa nu se mai potriveasca in tablou.

Motivele izolarii sale sociale din ultima vreme, adica faptul ca nu mai voia sa iesim la final de saptamana de fiecare data, m-au facut sa ma gandesc ca exista o problema serioasa. Am ras mult de stangaciile pe care le facea si credeam ca e doar un om special”, marturiseste Jessica, scrie upsocl.com.

Dupa 10 ani de casnicie, a aflat un lucru teribil despre sotul ei. Acum ii jura credinta pana la moarte

Jessica sustine ca s-a indragostit tocmai de aceste detalii despre care nu stia ca sunt simptome ale autismului. Ea adora felul in care sotul ei vede lumea si face tot posibilul ca viata sa nu i se para dificila. „Autismul nu schimba felul in care imi percep sotul. Consider ca nu a avut niciodata autism, el este special asa cum e”, mai spune femeia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top