Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Dupa 50 de ani de casnicie, un barbat i-a marturisit sotiei sale ca si-ar dori ca ea sa aiba din nou 20 de ani. Raspunsul ei l-a lasat fara cuvinte

O casnicie fericita pana la adanci batraneti pare un vis din ce in ce mai greu de realizat, iar povestea unui cuplu a devenit cunoscuta in intreaga lume.

Se stie deja faptul ca mariajul implica multe sacrificii din partea ambilor parteneri, intelegere, disciplina si respect. Un barbat care si-a dat seama ca nu ii mai place sa fie casatorit cu sotia sa a primit de la aceasta un raspuns cu totul neasteptat.

“Dupa ce am fost casatorit cu aceeasi femeie timp de 50 de ani, m-am uitat cu atentie la sotia mea si mi-am spus:  “Acum 50 de ani aveam o casa mica si ieftina, un harb de masina, dormeam pe o canapea amarata si aveam un televizor alb si negru, insa ma culcam in fiecare seara cu o femeie uimitoare in varsta de 23 de ani.

Acum am o casa care valoreaza 500000 de dolari, o masina de 45000 de dolari, un pat confortabil si un TV cu cea mai mare rezolutie de pe piata, insa dorm alaturi de o femeie de 69 de ani.

Sotia mea este o femeie rezonabila, iar atunci cand i-am spus nemultumirile mele, mi-a zis sa iesim impreuna si sa gasim o fata atragaapare de 23 de ani si mi-a garantat ca voi  trai din nou intr-o casa ieftina, voi conduce o masina nedorita, ca voi dormi din nou pe o canapea si ma voi uita la un televizor alb-negru.

Nu-i asa ca femeile in varsta sunt grozave? Ele chiar stiu cum sa rezolve problemele noi intr-un stil vechi”.

Imediat dupa ce am ascultat ce imi spune, in gand mi-au venit toate amintirile noastre din tinerete, pe cand ea avea 23 de ani si mi-am dat seama ca nu as putea vreodata sa las o asemenea femeie pe care o iubesc de 50 de ani la nebunie.

 

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top