Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Dupa ce s-a chinuit 44 de ore sa nasca prima data, o femeie a luat decizia care i-a schimbat complet viata

Atunci cand Bethany, o maratonista, a alergat insarcinata in 37 de saptamani, lumea a fost extrem de uimita sa o vada cu burtica la gura si sa afle ca a nascut un baietel perfect sanatos.

Dupa un travaliu chinuitor de 44 de ore, aceasta a adus pe lume un baietel. Din nefericire pentru ea, a avut nevoie de sase saptamani pentru a se recupera complet.

Cand a ramas insarcinata pentru a doua oara, Bethany si-a dorit o mare schimbare in viata sa si sa faca lucrurile asa cum ar fi vrut sa le faca inca de la prima sarcina.

Aceasta nu a renuntat la alergat, in schimb, s-a preocupat mai mult de exercitii fizice care sa ii faca o musculatura perfecta pentru atunci cand va aduce pe lume cel de-al doilea copil.

Bethany le-a impartasit prietenilor sai de pe retelele de pe socializare ce exercitii a facut, in timp ce burtica ii creste vazand cu ochii.

Toata lumea a putut sa observe un lucru uimitor. Abdomenul este vizibil tonifiat la a doua sarcina si mult mai mic.

Desi pare mai mica burtica, Bethany le-a marturisit prietenilor sai ca are la fel de multe dureri de spate si de solduri.

Aceasta a adus pe lume o fetita, dupa numai cinci ore de travaliu, iar de data aceasta, recuperarea a durat numai cinci zile pentru a-si reveni, pentru a putea merge normal si pentru a avea grija asa cum trebuie de cei doi copii.

“Nu a facut o mare diferenta. Spatele si soldurile m-au durut ca in prima sarcina. Numai recuperarea si travaliul au fost diferite dupa ce am facut atatea exercitii. Stiu ca acest lucru este normal in cazul sarcinilor multiple, dar cred ca daca lucrezi in timpul sarcinii incerci sa te antrenezi, acest lucru va merita apoi. Daca esti insarcinata acum si te intrebi daca merita sa faci exercitii fizicre, iti spun ca sa. Sunt atat de fericita ca m-am zbatut in fiecare zi a sarcinii mele pentru acest lucru”, a scris Bethany pe pagina sa de socializare.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top