Connect with us

Revistateo.ro

Dupa-ce-vei-citi-asta-nu-vei-mai-arunca-niciodata-APA-in-care-ai-fiert-OREZUL

Sanatate

Dupa ce vei citi asta nu vei mai arunca niciodata APA in care ai fiert OREZUL

Nimic nu se pierde, totul se transforma, nu-i asa? Iata de ce nu mai arunci niciodata apa in care ai fiert orezul!

Dupa ce fierbi orezul si il mananci, in mod normal arunci apa. De acum inainte nu vei mai face acest lucru, caci este foarte benefica, deoarece orezul isi elibereaza toti nutrientii in acest lichid! Iata cum te ajuta:

Iti da energie. Daca bei apa in care a fiert orezul, aduci organismului o multime de carbohidrati, un mod excelent de a incepe ziua. De asemenea, poti sa consumi acest lichid si cand te simti obosit si lipsit de energie.

Citeste si: Stiai ca SLANINA DE PORC are acest beneficiu SURPRINZATOR pentru sanatatea ta?

Citeste si: Amarantul, cereala care bate la beneficii pentru sănătate orezul și secara

Ajuta digestia. Apa in care ai fiert orezul este bogata in fibre si te ajuta sa scapi de constipatie. In plus, stimuleaza productia de bacterii benefice din stomac, ce iti stimuleaza metabolismul. Apa in care ai fiert orezul este foarta buna si cand ai probleme cu diareea, la fel cum ajuta si consumul de orez.


Este un remediu impotriva infectiilor.
Atunci cand ai infectie in organism si faci febra, apa in care ai fiert orezul este o solutie excelenta care lupta impotriva bacteriilor ce au produs ifectia.

Previne boli grave precum cancerul si Alzheimerul. Exista deja cateva studii care arata ca, prin faptul ca intareste imunitatea, apa in care a fiert orezul este foarte buna pentru a distruge celulele canceroase.

Intareste firul de par si ofera un aspect proaspat tenului. Apa in care a fiert orezul are si intrebuintari cosmetice fantastice! Spala-te pe fata cu acest lichid si vei vedea ca tenul tau va arata mai curat, mai proaspat si mai luminos. Daca folosesti apa de la orez ca sa te speli pe cap, vei observa ca parul tau devine mai puternic. In tarile asiatice, apa de la orez este folosita frecvent pentru a combate problemele podoabei capilare.

Ce spui, te-am convins sa nu mai arunci apa in care ai fiert orezul si sa o folosesti in scop terapeutic?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top