Connect with us

Revistateo.ro

Star

E OFICIAL! Principesa Margareta a devenit…

Principesa Margareta a obținut un titlu extrem de important, cel pentru care a așteptat an de zile. Fiica Regelui Mihai a devenit cetățean elvețian.

Anunțul a fost făcut în cadrul unei ceremonii din Lausanne, la care a participat și principele Radu, conform site-ului Royalcentral.co.uk.

La ceremonie au participat 450 de persoane. Principesa a depus jurământul la Palatul Beaulieu, iar ceremonia a fost prezidată de cancelarul cantonului Vaud.

”Familia noastră regală şi cantonul Vaud împărtăşesc o istorie comună. Eu m-am născut la Lausanne, m-am căsătorit la Lausanne. Elveţia a fost singura mea casă atunci când familia mea se afla în exil.

Astăzi îi mulţumesc pentru tot ceea ce a făcut pentru noi”, a declarat Margareta. Totodată, Principesa a mai spus că Elveția este țara ei adoptivă.

CITESTE SI: Portret | Principesa Margareta, custodele coroanei

Starea Regelui, critică

„Starea de sănătate a Majestatății Sale este fragilă, dar prezintă stabilitate. Regele Mihai este liniștit, are mulțumire sufletească și apreciază îngrijirea echipei sale medicale.

Alături de Rege sunt permanent angajați ai Casei Majestății Sale, detașați în Elveția, și două maici ortodoxe”, se arată într-un comunicat al Casei Regale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top