Connect with us

Revistateo.ro

E-sports - Pokerstars devine sponsorul Team Liquid

Stiri

E-sports – Pokerstars devine sponsorul Team Liquid

Probabil cel mai răsunător parteneriat anunţat în anul 2016 în lumea jocurilor electronice este cel dintre cel mai mare website de poker online din lume, PokerStars, şi organizaţia de e-sports Team Liquid, un brand de mare succes în domeniul său.

Team Liquid a fost fondată în anul 2000 drept un clan pe Battle.net, evoluând ulterior în ceea ce este acum – una dintre cele mai de succes echipe de e-sports la nivel mondial.

Brandul Liquid, sinonim cu video-urile de înaltă calitate şi conţinutul editorial apreciat de pasionaţii de jocuri, dar şi de specialiştii din industria de specialitate, are o relaţie cu lung istoric cu lumea jocului de poker. De fapt, una dintre comunităţile iniţiale, Liquid Poker, a fost dedicată acestor jocuri de cărţi. Prin parteneriatul oficial cu PokerStars, Team Liquid îşi consolidează practic această legătură, iar colaborarea se dovedeşte una firească, aşteptată de fanii ambelor branduri.

Pokerstars este astfel sponsor oficial al celor de la Liquid, iar unii membri ai echipei de e-sports au posibilitatea de a-şi exersa abilităţile în jocul de poker prin transmiterea live a partidelor pe canalele proprii de Twitch, totul sub atenta observare a jucătorilor de poker profesionişti din cadrul PokerStars.

Un exemplu în acest sens, oferit chiar de Team Liquid imediat după momentul de anunţare a parteneriatului, îl vizează pe Janne „Savjz” Mikkonen. Acesta este pasionat de jocurile de cărţi „dintotdeauna” şi în mod natural îşi extinde expertiza către poker, un joc unde are istoric relevant de asemenea. „Nu sunt deloc străin de lumea pokerului, obişnuiam să joc intens în trecut. PokerStars este una dintre cele mai respectate companii în acest business şi sunt deosebit de încântat să fiu sponsorizat de aceasta”, a declarat Janne Mikkonen.

Jeffrey „SjoW” Brusi şi Dario „TLO” Wünsch sunt alte nume din cadrul Team Liquid ce se implică în mod activ în acest parteneriat între cele două puternice branduri din lumea divertismentului virtual. „Este un joc deosebit de interesant şi de complex.

Am jucat câte puţin în cadrul unor evenimente de e-sports la care am participat, ceea ce m-a făcut să îmi doresc să joc mai mult. Şi ce site poate fi mai potrivit pentru acest lucru decât PokerStars! Îi invit pe canalul meu de streaming pe cei ce vor să vadă un vechi jucător de poker care reînvaţă jocul cu plăcere”, a explicat şi Jeffrey Brusi.

Ce legătură există între o comunitate consacrată în lumea StarCraft şi una care se confundă deja cu pokerul la nivel internaţional? Tocmai la acest capitol se doreşte să puncteze parteneriatul dintre Team Liquid şi PokerStars, demonstrându-se elemente comune, strategii, instincte, provocări şi abilităţi care sunt prezente atât în e-sports, cât şi în poker.

Membrii comunităţilor au astfel posibilitatea să ia parte la evenimente de poker precum Pokerstars Championships şi turnee online de mare importanţă. Colaborarea a fost foarte bine primită de fani, dovadă fiind numeroasele comentarii postate online, dar şi numărul mare de vizualizări ale partidelor de poker transmise pe internet.

Brandul PokerStars este prezent și în România, pasionații de poker putând juca absolut legal și sigur, pe un website cu licență locală acordată pe 10 ani de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

Sursa foto: deverto.com

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top