Connect with us

Revistateo.ro

Ea este cea mai mică mamă din lume, iar povestea ei este fabuloasă

Inedit

Ea este cea mai mică mamă din lume, iar povestea ei este fabuloasă

Stacey Herlad este oficial cea mai mică mamă din lume, iar povestea ei face înconjurul planetei. Are o înălțime de doar 68 de centimetri, iar copiii ei sunt mai mari decât ea.

Stacey, cea mai mică mamă din lume

Mulți oameni au admirat curajul acestei femei de a aduce pe lume copii. Doctorii i-au spus că din cauza condiției sale fizice, copiii s-ar putea naște cu malformații. Cât de departe are putea merge o femeie pentru a avea un copil? Aceasta este întrebarea care și-a găsit răspunsul în povestea lui Stacey.

În ciuda tuturor riscurilor, Stacey a adus pe lume copii frumoși. Practic, femeia este cea mai mică persoană din familia ei, căci soțul este cu mult mai înalt.

Sarcinile lui Stacey nu au fost deloc ușoare. A trebuit să îndure pe lângă durerile normale cu care se confruntă orice gravidă o serie de temeri că lucrurile ar putea ieși prost. Fiica ei, Kateri, s-a născut prin cezariană după doar 28 de săptămâni.

CITEȘTE ȘI: Ce se intampla cu un copil avortat. Randurile care te vor face sa plangi

CITEȘTE ȘI: Naștere transmisă online, după ce un spital a refuzat o gravidă

A doua sarcină a fost și mai grea. Makaya s-a născut tot prin cezariană, prematur. Fiul ei, Malachi, s-a născut cu probleme medicale, iar doctorii i-au spus din start femeii că riscă să îl piardă. Dumnezeu a avut grijă de această familie, iar băiețelul este astăzi în afara oricărui pericol.

Cei trei copii ai familiei Herald sunt un adevărat miracol. Soțul lui Stacey i-a jurat credință eternă și a fost principalul sprijin al femeii pe durata celor trei sarcini.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top