Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Este considerata cea mai frumoasa fetita din lume. Cum a devenit cunoscuta micuta Barbie

Anastasiya Knyazev este o fetita in varsta de cinci ani care face furori pe retelele de socializare cu fotografiile de la sedintele foto pe care le realizeaza pentru case de moda celebre.

Fetita originara din Rusia a atras atentia internautilor datorita ochilor sai de un albastru patrunzator, iar multi au spus in cor faptul ca este cea mai frumoasa fetita din lume pe care au vazut-o in viata lor.

Aceasta i-a cucerit pe toti cu chipul sau angelic si cu profesionalismul de care da dovada la fiecare sedinta foto, iar lumea nu se mai satura sa o priveasca.

Constienta de atuurile fetitei sale, mama acesteia a dus-o la castinguri, acolo unde toti au fost impresionati de frumusetea sa si au acceptat-o imediat pentru a fi imaginea mai multor colectii pentru copii.

Anastasiya se comporta ca o adevarata domnisoara deja, iar fiecare obiect vestimentar pe care il prezinta ori accesoriile sunt imediat cumparate de mamele altor fetite. Multi chiar o numesc micuta Barbie.

Pagina sa de Instagram adevenit curand una dintre cele mai vizitate pagini, iar utilizatori din intreaga lume o felicita pe mama ei, Anna, pentru ca a indrumat-o spre asemenea cariera si pentru ca se descurca atat de bine in fata camerei de fotografiat.

Iata cateva fotografii cu micuta Anastasiya:

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top