Connect with us

Revistateo.ro

Ea este Rubia, noua vedeta a Spaniei!

Inedit

Ea este Rubia, noua vedeta a Spaniei!

Ea este Rubia, noua vedeta a Spaniei!. Reality show-ul care a cucerit o lume intreaga, difuzat in peste 80 de tari, s-a reinventat ieri seara in Spania, odata cu inceperea celei de-a 15-a editii. „Gran Hermano 15” (Big Brother / Fratele cel Mare) a adus pe micul ecran un personaj mai putin asteptat care va putea fi urmarit 24 de ore din 24 in casa Fratelui cel Mare: o capra pe nume Rubia.

Anul acesta concurentii de la editia spaniola Big Brother se afla in competitie cu cate un insotitor, ales de organizatorii emisiunii sau cu care acestia s-au prezentat la casting. Editia din acest an se anunta de-a dreptul exploziva nu doar datorita prezentei unei capre in concurs ci si a primei persoane de religie musulmana care intra in casa in ciuda ostilitatii culturii islamice si a familiei sale.

Prezenta concurentei Shaima in competitie a nascut numeroase polemici, mai ales ca aceasta sustine ca este o practicanta a religiei musulmane, fiind destul de rigida in comportament (de exemplu, atunci cand unul dintre concurenti a dorit sa o imbratiseze sau sa o pupe pe obraz, aceasta l-a indepartat fortat).

O alta surpriza pentru telespectatorii reality-show-ului spaniol a fost ca pentru prima oara in 15 ani, prezentatoarea emisiunii, Mercedes Mila, a petrecut o noapte in casa alaturi de concurenti, fiind practic o premiera mondiala.

Sursa foto: Telecinco

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top