Connect with us

Revistateo.ro

Echinocțiul de toamnă 2017. Ce aduce acest eveniment pentru fiecare zodie

Horoscop

Echinocțiul de toamnă 2017. Ce aduce acest eveniment pentru fiecare zodie

În data de 22 septembrie, la ora 23.01 (ora României) are loc Echinocțiul de toamnă 2017. Numit și echinocțiu de septembrie, acesta reprezină începutul astronomic al toamnei în emisfera nordică și al primăverii în emisfera sudică.

Echinocţiul de toamnă are loc când Soarele traversează ecuatorul din emisfera nordică în cea sudică, iar datele în care evenimentul se produce variază de la an, între 21-24 septembrie, cele mai frecvente date fiind 22 sau 23.

Începând de la această dată, durata zilelor va continua să scadă, iar cea a nopților să crească, până la data de 21 decembrie, când va avea loc momentul solstițiului de iarnă.

Dincolo de importanța sa astronomică, Echinocțiul de toamnă 2017 vine și cu un impact astrologic. Conform astrologului Oana Hanganu, pe 23 septembrie are loc Echinocțiul de Toamnă, când Soarele intră în zodia Balanță. Până în 10 octombrie, în zodia Balanță se va mai afla și Jupiter, supranumit “Marele Benefic”.

Cu Soarele și planeta Jupiter în Balanță, relațiile de iubire și colaborările profesionale sunt favorizate de astre.

Iată cum influențează Echinocțiul de toamnă 2017 zodiile

Atenția Berbecilor se va îndrepta spre partenerul de viață. Cei singuri, își vor dori mai mult ca oricând o relație pe termen lung.

Viața profesională a Taurilor primește, din plin, ajutorul astrelor.

Dragostea, partenerul de viață și copiii vor acapara atenția, energia și timpul nativilor Gemeni. Mulți dintre ei își vor dori încă un copil sau se vor hotărî să se căsătorească după ce vor primi vești legate de o sarcină neplanificată.

Soarele va intra în zodia Balanță, unde se află Marele Benefic Jupiter, iar afacerile de familie sau afacerile imobiliare ale Racilor vor înregistra…CITEȘTE CONTINUAREA PE HUFF.RO!

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top