Connect with us

Revistateo.ro

Eclipsa totala de soare 2017. În data de 21 august 2017 se va produce o eclipsa totala de Soare, care va avea un efect deosebit asupra zodiilor.

Horoscop

Eclipsa totala de soare 2017. Ce trebuie sa faca fiecare zodie pana la acest eveniment

Un fenomen astrologic inedit va avea loc anul acesta. Este vorba despre eclipsa totala de soare din data de 21 august 2017. Acest eveniment va fi unul cu impact deosebit asupra zodiilor si va fi prima eclipsa de acest gen vizibila de pe teritoriul SUA din acest secol.

Eclipsa va fi vizibila de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii si nu va putea fi admirata din Europa. Chiar si asa, influenta Lunii Noi, care se va plasa in fata Soarelui, va fi una care va avea un efect ce se va resimti pe toata planeta. Tocmai din acest motiv, nativii zodiacului ar trebui sa se pregateasca pentru ce va urma.

Astrologii sunt de parere ca Luna Noua le va face pe zodii sa actioneze pe baza instinctelor si dorintelor, iar partea rationala s-ar putea sa fie lasata in urma.

Astfel, astrologii spun ca in perioada ce urmeaza nu trebuie sa…Citeste continuarea pe huff.ro si vezi care sunt zodiile avantajate de acest fenomen!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top