Connect with us

Revistateo.ro

Cat timp de curatenie economisesti cu iRobotul Roomba 980

Stiri

Economiseste timpul de curatenie cu iRobotul Roomba 980

Cand te gandesti la facut curatenie, te ia durerea de cap. Timpul e cea mai mare problema, dar tocmai pentru asta s-a inventat iRobotul Roomba 980.

Spre deosebire de alte aspiratoare, acesta nu face zgomot si nu trebuie sa il mani, sa te plimbi cu el prin casa pentru a-i arata unde trebuie sa faca luna-bec. In timpul in care aspiratorul inteligent isi face treaba, te poti apuca de toate lucrurile care iti stateau pe cap sau poti sa tragi o portie buna de somn.

Aspiratorul Roomba 980 este imbatabil. Are o durata de viata a bateriei de 2 ori mai mare fata de predecesorii lui. Este usor de folosit, de adaptat mediului inconjurator. E prietenos cu animalele si independent. Iti vine sa crezi sau nu, dar se incarca singur in timp ce face curatenie. Uneori, te si sperie cat de inteligenta e aceasta masinarie.

45 de minute si toata curatenia e gata

Este neobosit si curata fara oprire pana la 185 de metri patrati cu o simpla incarcare. Curata nu doar covoarele, ci si orice tip de suprafata dura. E prietenos cu mochetele, dar si cu pardoselile dure.

Roomba 980 are un cap de curatare Adaptive AeroForce, iar sistemul de curatare ii permita sa nu lase necuratate colturile camerei. Mai mult, fata de aspiratoarele clasice, acesta indeparteaza si bacteriile specifice mediului clasic. Concret, in ora sa de munca neobosita, Roomba 980 alunga pana la 99,3% din bacteriile daunatoare din casa.

Dar ce vorbim de o ora? Noi l-am incercat si in 45 de minute si-a facut treaba. Ba chiar am vrut sa verificam daca a lasat vreun spatiu necuratat si am observat ca totul era luna-bec. In cele 45 de minute iti poti face siesta, poti citi cartea ta preferata sau te poti uita la un episod din serialul tau de suflet.

Pe langa Roomba 980, gama iRobot cuprinde alte tipuri precum iRobot Scooba, iRobot Braava. Produsele Roomba se gasesc si in variantele Roomba 605+telecomanda, Roomba 616, Roomba 651, Roomba 866 si Roomba 886.

Mai multe informatii despre produsele iRobot gasesti aici

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top