Connect with us

Revistateo.ro

Ecuația care demonstrează că există viață după moarte

Inedit

Ecuația care demonstrează că există viață după moarte

Viața după moarte poate fi dovedită prin formule matematice. Una dintre aceste ecuații te face să te gândești serios la probabilitatea continuității vieții sub forma spirituală dupa ce părăsim lumea cunoscută.

Ce e dincolo de moarte? Toată lumea ar vrea sa aibă un răspuns cert la această întrebare. Credința în viața de dincolo este cea mai puternică iluzie pe care o au oamenii. Cum putem afla dacă vom trăi după ce încheiem socotelile cu cele lumești?

Un student rus pe nume Yuri Berland a descoperit o ecuatie care a fost publicata in cele mai populare reviste de stiinta din lume.

Cu tainele matematicii in maini si putina logica, studentul din Urali raspunde la o dilema ce framanta omenirea de mai bine de 2.000 de ani.

Ecuatia inventata de Yuri contine un element pe care oamenii il ignora atunci cand abordeaza teme atat de complexe: informatia.

Cum primim SEMNE DE LA MORȚI. Povești uluitoare

HUFF.RO: Marturii ale celor care au fost in moarte clinica

Tot ce vedem, asculta, gandim este informatie pura, a carei cantitate reala este necunoscuta pentru ca nu stim sa o calculam. Pornind de la ideea ca viata unei persoana este delimitata in timp, se poate considera ca viata functioneaza dupa doua variatii: informatie si timp, explica Yuri Berland.

Ecuatia care demonstreaza ca exista viata dupa moarte

In aceasta formula, L este viata (exprimata sub forma de informatie) si t e timpul, in timp ce raspunsul este o constanta (cu rosu).

Potrivit acestei formule ce pare complicata la prima vedere, exista viata dupa moarte, iar constientizarea acestei existente in actualitate depinde numai de experientele personale ale fiecaruia, adica de informatia absorbita versus cea produsa.

Aceasta este varianta redusa a formulei matematice pe care a elaborat-o. Tanarul va publica formula completa, chiar daca varianta simplificata a fost deja in cele mai importante reviste de stiinta.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top