Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Eddie Murphy, tată pentru a zecea oară

Îndrăgitul actor american Eddie Murphy va deveni tată din nou! Nu e pentru prima, a doua sau a treia oară, ci pentru a zecea!

Comediantul trăiește o poveste de iubire cu Paige Butcher, o tânără cu 18 mai mică decât el. Cei doi au împreună o fetiță de 2 ani pe nume Izzy, iar ceilalți 7 copii sunt făcuți cu alte femei.

„Eddie Murphy și partenera lui de viață, Paige Butcher, sunt fericiți să vă anunțe că așteaptă venirea pe lume a celui de-al doilea lor copil, în decembrie”, a anunțat purtătorul ed cuvânt al cuplului.

Eddie și Paige sunt împreună de 6 ani de zile. Cu fosta nevastă, Nicole Mitchell, are cinci copii (făcuți în perioada 1993-2006).

Cu prima sa iubită, Paulette McNeely, are un băiat, pe nume Eric, în vârstă de 29 de ani. De asemenea, Murphy mai are un băiat, Christian, în vârstă de 27 de ani, cu fosta iubită Tamara Hood, iar cu fosta componentă a trupei Spice Girls, Mel B, mai are o fetiță, pe nume Angel Iris, în vârstă de 11 ani.

Eddie Murphy este al cincilea actor din lume cu cele mai bune încasări, conform mai multor reviste de specialitate.

Eddie a devenit cunoscut publicului american și european între 1980 și 1984 datorită prezenței sale în spectacolul de televiziune Saturday Night Live. Este unul dintre cei mai mari comici din toate timpurile.

Puțini își aduc aminte și de talentul său de cântăreț. În anul 1985 a lansat melodia „Party al the time” cu care a urcat pe locul al doilea în Billboard Hot 100 și a stat timp de trei săptămâni în clasament. în urma melodiei „Say you, Say me” a lui Lionel Richie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top