Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Edith Gonzalez, despre lupta cu cancerul: „Faptul că mi-a căzut părul mi s-a părut amuzant” – VIDEO

Edith Gonzalez a vorbit despre lupta cu cancerul într-o emisiune televizată. Aceasta a oferit câteva sfaturi celor care au aceeași boală.

Edith nu și-a pierdut niciodată zâmbetul, iar mărturiile ei despre ce înseamnă să înfrunți cancerul ajută milioane de oameni care nu mai au nicio speranță și se lasă doborâți.

Prezentă în emisiunea lui Don Francisco de la Telemundo, Edith a uimit audiența cu atitudinea ei foarte rară în rândul bolnavilor de cancer.

„Slavă Domnului, simțeam că în corpul meu lucrurile s-au schimbat în timpul filmărilor la ultima telenovelă. Credeam că m-a afectat centura de siguranță în timp ce eram în mașină, dar adevărul este că tumora s-a mutat și eram depistată cu cancer ovarian.

Am avut cancer de gradul IV. A fost a 4-a fază. Am avut conștiința că trebuie să accept situația mea cu iubire. Tatăl meu a plecat din cauza cancerului. Mi-am asumat boala și am combătut-o cu multă iubire (…).

Nu m-am speriat când mi s-a spus că am cancer. Ceea ce a făcut tatăl meu am zis că voi face eu. Nu m-am simțit o victimă. Mi-am pus întrebarea: Și acum ce facem?

E adevărat că am și plâns, dar din cauza tratamentelor agresive, mai ales în faza chimioterapiei. Asta cu căzutul părului nu m-a speriat. Faptul că mi-a picat părul mi s-a părut amuzant. Mi-am luat peruci, mi-am tatuat capul. Trebuie să ne iubim așa cum suntem.

Am făcut un video cu fiica mea înainte să intru în sala chirurgului. Am zis: Care e ultima imagine pe care vreau să o vadă lumea cu mine? În acel video cântam și dansam ca și cum eram pe plajă. Asta m-a ajutat.

Patul mi s-a părut ciudat în timp ce eram spitalizată. Ba îmi era cald, ba îmi era rece. Medicul mi-a zis că nu e nimic în neregulă ci am avut menopauză prematură.

Acceptați realitatea. Dați voie iubirii să intre în viața. Permiteți-vă să râdeți. Lumea nu se termină cu cancerul, chiar dacă se termină. Până la ultima suflare trebuie să trăiți cu intensitate.

Aveți răbdare! Dacă un copil poate lupta cu cancerul și oamenii mari pot (…).

Cancerul ovarian este silențios. El nu se manifestă decât în etape avansate. Pentru depistarea lui trebuie să faci analize de sânge.

Trebuie să vă faceți toate analizele. Trebuie să aveți grijă ce mâncați, cât dormiți, cât sport faceți, dar pentru asta aveți nevoie de opinia medicului. Nu faceți lucrurile după capul vostru, fără recomandările doctorului”, a declarat Edith la Telemundo.

Dacă nu se deschide videoclipul, apasă aici!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top