Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Efectele Lunii Noi în Fecioară

Luna Nouă din 9 septembrie în zodia Fecioară lasă urme adânci în sufletele nativilor. De altfel, câteva dintre efectele acestui eveniment astrologic încep să se vadă chiar de azi.

Zodiile de pământ au parte de insomnii atunci când Luna Nouă se produce într-un nativ de pământ. Cu alte cuvinte, noaptea de 9 spre 10 septembrie a adus în mințile Fecioarelor, Capricornilor și Taurilor tot felul de gânduri, poate chiar coșmaruri.

Aceste episoade ar putea continua pentru acești nativ câtă vreme nu fac nimic pentru a se redresa. Vor avea parte de situații care mai de care mai confuze la nivel emoțional și nu vor avea încotro decât să recunoască evidența: trebuie să o ia de la capăt cu mai mult entuziasm și de zece ori mai multă muncă.

Pentru zodiile de aer, cu excepția Gemenilor, patronați de Mercur, planetă care le guvernează și pe Fecioare, acest fenomen poate fi unul benefic. De ce poate fi și nu este 100%? Pentru că depinde de cum se raportează fiecare la criticile pe care le primesc și cum se compară cu ceilalți.

CITEȘTE ȘI: Sfatul săptămânii 10 – 16 septembrie 2018 pentru fiecare zodie

Previziuni karmice 10 – 16 septembrie 2018. Săptămâna revoltelor pentru 2 zodii

Așadar, Vărsătorii și Balanțele au șanse de creștere spirituală și profesională doar dacă văd cu exactitate unde greșesc.

Zodiile de foc devin mai vulnerabile și mai pasionale ca niciodată. Vor fi puse în situația de a minți pentru cineva drag și nu e exclus să cadă la mijloc. Așadar, Berbecii, Leii și Săgetătorii trebuie să se împartă între prieteni.

Zodiile de apă (Raci, Scorpioni, Pești) sunt în general avantajați de fenomenul de Lună Nouă, mai ales Racii. De data asta însă, luna producându-se în Fecioară, efectele pentru ei vor fi de ordin financiar și anume vor fi loviți de unde nu se așteaptă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top