Connect with us

Revistateo.ro

Afla care sunt efectele vindecatoare ale rugaciunilor. Multi oameni bolnavi s-au vindecat dupa ce s-au rugat si si-au pus credinta in Dumnezeu.

Stil de viata

Efectele vindecatoare ale rugaciunilor

Rugaciunile au efecte vindecatoare asupra corpului. Unele persoane s-au vindecat de diferite afectiuni in urma rugaciunilor. Alexis Carrel, chirurg, savant si laureat al Premiului Nobel pentru Fiziologie sau Medicina in anul 1912, a observat aceste efecte vindecatoare ale rugaciunii.

Despre efectele vindecatoare ale rugaciunilor

Intre anii 1940-1944, Alexis Carrel a realizat studii in urma carora a ajuns la concluzia ca rugaciunile pot face minuni. Acesta a observat ca oamenii care s-au rugat s-au vindecat de mai multe afectiuni, printre care si cancerul.

Rugaciunile au un efect pozitiv asupra sufletului, dar si asupra corpului. Oamenii bolnavi, care credeau in Dumnezeu, au reusit sa se vindece cu ajutorul rugaciunilor. Chiar si bolile cele mai grave, greu de tratat, sau poate incurabile, au fost vindecate prin rugaciune.

Studiile realizate de Alexis Carrel au dovedit ca rugaciunile au efecte vindecatoare. Dupa ce a observat aceste lucruri, laureatul Premiului Nobel pentru Fiziologie sau Medicina a spus urmatoarele lucruri:

„Echilibrul cauzat de rugaciune devine puternic ajutator terapeutic pentru omul bolnav. Acolo unde rugaciunea este aplicata in mod afectiv, se obtine vindecarea, datorita invocarii puterii lui Dumnezeu sau a Sfintilor Sai. Rugaciune are cateodata efect exploziv. S-au vindecat aproape instantaneu bolnavi de diverse afectiuni ca: lupus al fetei, cancer, infectii renale, tuberculoza pulmonara, osoasa sau peritoniala. Efectul se produce aproape intotdeauna in acelasi chip, la inceput o mare durere, dupa aceea sentimentul de a fi vindecat, apoi, in cateva clipe, cel mult in cateva ore, simptomele bolii dispar, iar leziunile anatomice se repara. Miracolul este caracterizat printr-o rapida accelerate a proceselor de vindecare”, spunea Alexis Carrel.

Asadar, rugaciunea poate fi o modalitate prin care te vindeci de boli grave. Important este sa ai credinta in Dumnezeu. Mai multi oameni au scapat de boli grave dupa ce si-au pus credinta in Dumnezeu si s-au rugat.

Articole pe aceeasi tema:

Ce trebuie sa stii cand rostesti rugaciunea „Tatal nostru”

Cea mai puternica rugaciune ortodoxa. La ce ora trebuie sa o spui

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top