Connect with us

Revistateo.ro

Ei sunt cei mai scumpi artişti din lume

Inedit

Ei sunt cei mai scumpi artişti din lume

Se pare că fanii adevăraţi sunt dispuşi să scoată din buzunare o grămadă de bani cănd vine vorba să-şi vadă idolii cântând în faţa lor. Astfel, cu bilete al căror preţ mediu s-a situat undeva la 305 dolari cu ocazia concertelor susţinute în cadrul turneului mondial „On With the Show”, trupa Fleetwood Mac din Statele Unite s-a clasat pe primul loc în topul realizat de Forbes, informează contactmusic.com.

Nici grupul american Maroon 5 nu a dus-o rău în ce priveşte încasările din 2014. Trupa se află pe locul al doilea în clasament, cu bilete vândute cu preţul mediu de 280 de dolari.

Idolul tuturor adolescentelor, cântăreaţa de muzică country Taylor Swift, ocupă poziţia a treia cu preţul mediu de 260 de dolari pe bilet pentru concertele sale.

Următoarele poziţii sunt ocupate Neil Diamond şi Chris Brown, semn că fanii au avut grijă să-i urmărească şi live, nu doar la televizor.

În topul 10 al artiştilor cu cele mai scumpe bilete la concerte s-au mai aflat şi U2, Bob Seger, The Who, One Direction şi Kenny Chesney, semn că industria muzicală se ţine bine, în ciuda atacurilor cibernetice prin care mai mulţi artişti celebri s-au trezit cu melodiile pe net înainte de lansarea lor oficială.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top