Connect with us

Revistateo.ro

Ce trebuie sa faci daca ejaculezi precoce

Stiri

Ce trebuie sa faci daca ejaculezi precoce

Atunci cand te afli in pat langa femeia visurilor tale, ar fi pacat sa termini inaintea ei. Acest lucru poate reprezenta o problema, insa daca prietena va dori o a doua partida de cele mai multe ori nu ti-ar mai spune.

Problema apare in momentul in care barbatii uita despre procedurile care pot amana ejacularea, precum intreruperea penetrarii, clipele de tandrete, sarutari si mangaieri suave. De asemenea, folosirea limbii sau a degetelor reprezinta alte doua tehnici care iti pot intarzia ejacularea. Daca vreti putina diversitate in dormitor utilizati un vibrator sau un oricare alt accesoriu sexual.

Ce trebuie sa faci daca ejaculezi precoce

Cand un barbat simte ca este foarte aproape de ejaculare, ar trebui pur si simplu sa se opreasca, sa astepte o scurta perioada, iar apoi sa continuie. Daca nici acest lucru nu este suficient, ar trebui sa isi retraga penisul afara, sa isi stimuleze partenera in alt mod, iar mai apoi sa reinceapa actul.

Avantajul barbatilor ar fi ca femeile sunt destul de rabdatoare si sunt de parere ca pentru a ajunge la orgasm exista si alte tehnici, chiar daca barbatul este incapabil sa duca la bun sfarsit actul. In definitiv, orgasmul feminin depinde foarte mult si de tehnica barbatului. Sfatul tuturor sexologilor ar fi ca barbatii sa nu grabeasca lucrurile si sa nu sara peste preludiu.

CITESTE SI: SURPRINZĂTOR! De ce este ideal să NU te masturbezi
CITESTE SI: Încă mai crezi în aceste 6 mituri sexuale despre bărbați! Află adevărul!

Totusi, daca aceasta problema persista trebuie sa consulti un medic. Ejacularea prematura este o afectiune sexuala comuna multor barbati si se manifesta in principal la tinerii sub 40 de ani. Specialistii din domeniu care trateaza aceasta disfunctie o definesc ca o stare de ejaculare necontrolata fie inainte, fie la scurt timp dupa penetrare.

In alta ordine de idei, aceasta definitie generala evita sa specifice durata precisa a relatiei sexuale. Producerea ocazionala a ejacularii premature nu ar trebui sa cauzeze ingrijorari , insa daca problema persista la mai mult de 50% din relatiile sexuale initiate, atunci trebuie apelat la un medic specialist pentru prescrierea unui tratament corespunzator.

1 Comment

1 Comment

  1. Florin

    2017-02-17T13:56:19+02:00 at 2017-02-17T13:56:19+02:00

    Pe mine m-a ajutat climax control sa imi mai revin. Aveam ejaculare precoce si dupa o luna de cura am mai ameliorat situatia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top