Connect with us

Revistateo.ro

El este cel mai gras baiat din lume: la doar 10 ani cantareste 192 de kilograme

Stil de viata

El este cel mai gras baiat din lume: la doar 10 ani cantareste 192 de kilograme

Arya Permana este cel mai gras baiat din lume si la numai 10 ani cantareste 192 de kilograme. El locuieste in satul Cipurwasari din Indonezia, iar povestea sa este incredibil de trista. La numai 2 ani Arya a inceput sa ia foarte mult in greutate si parintii au inceput sa observe ca el este mult mai masiv decat toti ceilalti frati ai sai. Pentru inceput ei au fost mandri si s-au gandit ca baietelul lor este doar sanatos si bine alimentat, insa in scurt timp apetitul sau a iesit de sub control.

Arya a inceput sa ceara tot mai multa mancare si sa devina din ce in ce mai mare. Desi au mers cu el la mai multi medici, nimanui nu i se parea ca ar fi ceva in neregula cu copilul si toti ii trimiteau pe parinti la clinici mai mari. „Ne-au trimis la spitale mari pentru a primi atentia cuvenita, insa deja am cheltuit mai mult decat pot produce pentru tratamentele sale. Sunt doar un fermier sarac si boala aceasta este o sarcina mult prea mare pentru mine. Sunt epuizat si nu imi pot permite costurile unui spital scump. Sper insa din tot sufletul ca baiatul meu va fi normal intr-o zi.”, a declarat tatal copilului.

CITESTE SI: VIDEO. AU RAMAS IMPRESIONATI CAND AU AVZUT CE FACEA ACEST BARBAT PE PLAJA

CITESTE SI: UITE CE PASTILE A LUAT ACEASTA TANARA DE A RAMAS FARA COLON

Baiatul mananca acum aproximativ 5 mese pe zi (portii gigantice). Mama sa, Rokayah Somantri , spune ca o singura portie este suficienta pentru a hrani doi adulti. „Doar mananca si doarme toata ziua, iar cand se plictiseste intra in cada cu apa si sta acolo ore in sir.”, spune mama lui Arya. La 192 de kilograme el nu poate merge fara sa fie asistat, nu se poate juca cu copii si nu poate merge la scoala. Pe langa asta, are probleme grave de respiratie, mai ales pe timpul somnului.

Tatal sau castiga aproximativ 135 de dolari pe luna, bani care nu ajung intotdeauna pentru a cumpara toata mancarea pe care Arya o consuma, asa ca uneori sunt nevoiti sa se imprumute. Mama sa a luat in sfarsit atitudine si, oricat de dureros ar fi, ii interzice sa mai consume atat de multa mancare. Ea a creat pentru el o dieta speciala cu orez brun si spera sa obtina cele mai bune rezultate.

sursa foto: telegraph.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top