Connect with us

Revistateo.ro

El este cel mai sexy bărbat în viață!

Stiri

El este cel mai sexy bărbat în viață!

Actorul australian Chris Hemsworth a fost desemnat cel mai sexy bărbat din lume, în viață, de către revista americană People, în direct într-un show de televiziune.

Marți seara (18 noiembrie), în cadrul emisiunii Jimmy Kimmel Live, actorul australian Chris Hemsworth a aflat că este cel mai sexy bărbat din lume. Acesta a participat la emisiunea de la ABC printr-un apel video via Skype, răspunzând și la întrebările celor din platou. Actorul este cunoscut pentru celebrul său rol din „Thor” sau din „Avengers” (Răzbunătorii).

CITEȘTE ȘI: 10 LECȚII DE VIAȚĂ DIN ANIMAȚIILE DISNEY

Acest titlu a fost acordat pentru prima oară în 1985 actorului Mel Gibson, iar criteriul de selecție nu ține cont de vârstă ci doar de inteligența și sexualitatea pe care o transmite respectiva vedetă masculină. Un astfel de exemplu îl constituie chiar predarea ștafetei din 1989: în 1988 a câștigat John F. Kennedy Jr, care avea 29 de ani iar în 1989, premiul a fost luat de către San Connery, care avea 59 de ani.

Alți bărbați celebri care au fost bărbați sexy în viață (și încă sunt!) sunt Johnny Depp, Brad Pitt, George Clooney și Richard Gere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top