Connect with us

Revistateo.ro

Star

Elena Cârstea, mărturisiri dramatice din mijlocul uraganului. Ce face fiica ei în aceste momente

Elena Cârstea trăiește cel mai mare dezastru natural din istoria Americii. Cântăreață iubită de români se află la Miami, acolo unde începând cu ora 14 (ora 21, ora României), uraganul Irma a intrat în forță.

Ce puțin știu este că fata Elenei Cârstea ajută sufletele care fug din calea uraganului. Copilul Elenei activează în Garda Națională, un serviciu de intervenție în cazuri de extremă urgență precum dezastrele naturale.

Haos în Miami

„Sunt adăposturi în care sunt peste 60.000 de oameni. Bineînțeles că mi-e frică, mi-e frică pentru toți oamenii. Vă dați seama cum e când vezi copii și animale luate pe sus de apă (…) Eu locuiesc la două străzi de apă, e un lac și apoi vine oceanul, aici în West Palm Beach.

Am rămas alături de fetița mea aici în Miami care e în Garda Națională. Noi suntem chiar ok în momentul ăsta. Nu sunt o persoană singulară în situația asta. Sunt convinsă că se va lua curentul în cursul zilei de azi, sunt convinsă că vom rămâne fără curent 2-3 săptămâni (…)

Avem provizii de apă, toate nebuniile, numai nu știu cât o să ne țină. Telefoanele o să le încărcăm la mașină după ce se termină tot balamucul. De mâine se poate ieși afară, că trece furtuna. Avem 4 telefoane în casă și nu folosim decât câte unul, pe rând.

Sunt deja peste un milion de oameni fără curent electric. Când se apropie de noi furtuna, o să rămânem probabil fără curent.

CITEȘTE ȘI: Cum e afectată România de uraganul din America. Meteorologul ANM șochează!

În zona asta nu prea știu să fie mulți români. Știu că în Hollywood din Florida e o comunitate foarte mare de români. Cei care au rămas au fost pe zone de evacuare. Unde terenul e foarte jos, trebuie evacuați. Pe noi nu ne-au evacuat pentru că terenul este mai sus”, a dezvăluit Elena la „Sinteza Zilei”, la Antena 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top