Connect with us

Revistateo.ro

Elena Gheorghe, declarații despre cei doi copii

Diverse

Elena Gheorghe, declarații despre cei doi copii

Elena Gheorghe are doi copii. Pe Nicolas, în vârstă de 6 ani și pe Amelie, care în această vară va împlini un an. Vedeta a vorbit despre relația pe care o au cei doi copii, despe cum se înțeleg micuții. Îi era teamă că fiul ei va fi gelos pe surioara lui, dar din fericire lucrul acesta nu s-a întâmplat. Ce a făcut vedeta pentru a nu se ajunge la astfel de situații.

Elena Gheorghe a vorbit despre copiii ei

După ce a venit pe lume fiica ei, Amelie, Elena Gheorghe s-a temut că fiul ei se va simți dat la o parte. Din fericire, nu s-a întâmplat lucrul acesta. Până în acest moment, vedeta și soțul ei au găsit o soluție pentru a nu se ajuge la o astfel de situaie și pentru ca fiul lor să nu se simtă exclus.

“Se înțeleg foarte bine, în limita vocabularului, pentru că Amelie e încă bebeluș. Nicolas o înțelege. Chiar ne traduce ce vrea să spună. E foarte drăguță relația lor, mă bucur din suflet că s-au atașat unul de celălalt. Lui Amelie îi plac foarte mult copiii, iar când începe el cu giumbușlucurile lui, ea e pe spate”, a declarat vedeta pentru Libertatea.

Elena Gheorghe a povestit pentru sursa citată anterior ce a făcut pentru ca Nicolas să nu se simtă dat la o parte și să nu fie gelos pe surioara lui.

CITEȘTE ȘI: Adrian Eftimie este în al nouălea cer. A devenit tată pentru a doua oară

“Deocamdată, nu am avut probleme de genul acesta. Am încercat să gestionăm situația și cred că ne-a ieșit, sper să fie așa și mai încolo. Am făcut tot posibilul să le dăm la fel de multă atenție. Când mami e cu unul, tati e cu celălalt și tot așa”, a mai spus artista.

Elena Gheorghe este ajutată de soacră și de bonă pentru a-i crește pe cei doi copii. Se pare că bona este aceeași care a avut grijă și de ea. A avut nevoie de ajutor deoarece în weekend merge la concerte. În rest, vedeta încearcă să petreacă timpul alături de cei doi copii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Diverse

To Top