Connect with us

Revistateo.ro

Elena Merisoreanu, devastata de moartea Ilenei Ciuculete

Stiri

Elena Merisoreanu, devastata de moartea Ilenei Ciuculete

Elena Merisoreanu era una din cele mai aproapiate persoane din jurul celebrei artiste de muzica populara, Ileana Ciuculete. Moartea acesta i-a provocat lui Merisoreanu o mare durere in suflet, artista nereusind nici acum sa inteleaga ce s-a intamplat cu Ileana Ciuculete si refuza sa creada ca a murit.

Elena Merisoreanu a acordat un interviu emisiunii TEO show

CITESTE AICI – EXCLUSIV/ Al treilea diagnostic pentru Ileana Ciuculete! Nu doar hepatita C și ciroza au condus la moartea artistei

Elena Merisoreanu a spus la Teo show ca imediat dupa ce a aflat vestea, l-a sunat pe Cornel, sotul Ilenei Ciuculete, in speranta ca totul este doar o gluma proasta.

„Am sunat la 19:30. Am intrebat ce face Zanica? Mi-a zis ca a plecat. Am intrebat daca a plecat de la spital. A zis ca a plecat de tot dintre noi. Sotul ei mi-a zis ca are nevoie de apa vie, sa o invie pe Ileana lui. Legatura lui cu Ileana va continua.

Sumar articole Ileana Ciuculete a murit

Ileana Ciuculete, omagiata de prietenii ei artisti la TEO SHOW

Cum a contactat Ileana Ciuculete boala mortala. Medicii trag un semnal de alarma

Melodia compusa de Ileana Ciuculete care a PREVESTIT moartea sa

Unde va fi inmormantata Ileana Ciuculete

Povestea de dragoste dintre Ileana Ciuculete si Cornel Gales: „Ne-am cunoscut in taxi”

Ultima dorinta a Ilenei Ciuculete

El o s-o pomeneasca, cred, cate zile va avea… Va regreta enorm. Ileana niciodata nu acuza dureri, nu a spus ca-i bolnava si chiar nu era. S-a trezit cu aceasta boala pe care a dus-o pe picioare si a ajuns prea tarziu la spital. E atat de trist ca in acest mare ocean al folclorului romanesc s-a stins o stea a noastra a folclorului. O stiu de cand avea 13 ani, cand a urcat pe scena.

A fost alaturi de familia mea, la toate evenimentele de bucurie, impreuna cu sotul ei. Ileana face parte din sufletul meu. Nu am sa o uit. Am s-o pomenesc in toate rugaciunile. Puiu Codreanu m-a intrebat daca e adevarat.

Ileana a fost iubita de colegi foarte dragi, foarte apropiati de ea, chiar daca ne intalneam doar la filmari. (…) Ileana a fost o fericita alaturi de Cornel. Cred ca si rade de noi ca o jelim. A dus o viata frumoasa alaturi de Cornel Gales, sotul ei. Sunt convinsa ca o sa fie primita frumos acolo, sus”, a declarat Merisoreanu pentru Kanal D.

Alaturi de Teo si Bursucu au fost invitati care au vorbit despre Ileana Ciuculete. Emisiunea completa mai jos.

Sursa: Kanal D

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top