Connect with us

Revistateo.ro

Star

Elena Merișoreanu face dezvăluiri despre starea de sănătate a Ionelei Prodan

Elena Merișoreanu a vorbit la Antena Stars despre starea de sănătate a Ionelei Prodan. Cântăreața de muzică populară a făcut câteva dezvăluiri în premieră.

Elena Merișoreanu: „Anamaria doarme lângă mama ei”

„Când m-a văzut primul lucru: „Aaa, Lenuţo, Lenuţo nu-mi place că te-ai îngrăşat” şi i-am zis „Lasă, dragă, eu să am de unde să slăbesc dacă mă îmbolnăvesc”. Am făcut glume cu ea, ne-am amintit de turnee, am vrut s-o scot din stare şi chiar am reuşit.

Să ştii că Anamaria nu s-a despărţit deloc de maică-sa, de când e acolo. Ea acolo doarme.”, a declarat Elena Merişoreanu la postul de televiziune.

„Ea era gravidă cu Anamaria, şi noi făceam turnee cu vagoane de dormit. Erau fructele necoapte, şi ea era pe vârful gardurilor să mănânce, corcoduşe, mere acre, eu mai ştiu ce.

Şi eu dormeam cu ea în cuşetă, şi îi spuneam „Măi, dar tu toată ziua numai după astea, măi papailiciule” şi de atunci când o sun, imediat ştie cine e la telefon că îi zic „Alo, papailiciu?”, a mai spus Elena Merișoreanu.

CITESTE SI: E oficial. Elena Udrea nu mai vine în România. Motivul a fost devoalat de avocați

Ionela Prodan și-a făcut TESTAMENTUL! Cui a lăsat întreaga avere: „La nepoți nu am împărțit…”

Ionela Prodan, cadou de la Paul și Lia

Prințul Paul și Prințesa Lia i-au transmis recent Ionelei Prodan un mesaj. De asemenea, i-au trimis și un cadou special. este vorba despre un ou pictat chiar de Prințesa Lia. Iată ce mesaj a primit îndrăgita cântăreață de muzică populară.

„Doamna Ionela Prodan, Sfintele sărbători de Paște să vă aducă sănătate. Mă bucur să vă transmit că muzica dumneavoastră este mereu în sufletele noastre, iar faptul că sunteți atât de aproape de noi este o coincidență. La fel, „Măi vecine, măi Codrine”, o melodie pe care o ascultam oricând cu mare plăcere.

Am pictat special pentru dumneavoastră un ou de Paște, care să vă poarte mult noroc. Pace, liniște și împăcare de sine”, a fost mesajul primit de îndrăgita cântăreață din partea Prințesei Lia, potrivit ciao.ro.

În perioada sărbătorilor pascale, îndrăgita interpretă a primit un cadou neașteptat. Acest lucru s-a întâmplat după câteva săptămâni de când a fost internată din cauza problemelor de sănătate pe care le are.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top