Connect with us

Revistateo.ro

Naturiste

Elimina depozitele de grasime si parazitii intestinali cu seminte de in si usturoi

Este uimitor cum lucruri pe care le ai in casa reusesc sa te scape de o multime de probleme numai daca stii cum sa le combini in proportii corecte.

Grasimea in exces este o problema cu care se confrunta din ce in ce mai multe persoane, iar solutiile pentru a scapa de ea se afla chiar la tine in bucatarie.

Obiceiurile alimentare nesanatoase conduc la tensiune arteriala marita, la depozite de grasime pe principalele organe ale corpului si la oboseala cronica.

Produsele alimentare dulci si prelucrate construiesc un mucus in corpul tau care devine mediul propice pentru paraziti.

Unul dintre cei mai periculosi paraziti este tenia, care se dezvolta la persoane de toate varstele si care afecteaza nu doar copiii, ci si persoane adulte si varstnice.

Daca vrei sa iti reechilibrezi dieta si ceea ce mananci este potrivit pentru organismul tau, trebuie sa incepi sa faci niste schimbari.

Depozitele de grasime sunt extrem de greu de combatut, insa nu imposibil, iar retetele naturale sunt cele mai la indemana.

Daca vrei sa scapi de parazitii intestinali si de depozitele de grasime, ai nevoie numai de doua ingrediente:

– seminte de in -100 de grame
– catei de usturoi uscat – 10 grame.

Amesteca ingredientele pana se transforma intr-o pulbere fina. Consuma doua linguri dimineata, pe stomacul gol, inainte de micul dejun. Repeta acest obicei timp de trei zile consecutiv.

Elimina depozitele de grasime si parazitii intestinali cu seminte de in si usturoi

Daca vrei, poti amesteca acest preparat in smoothie-ul pe care il prepari la micul dejun. Daca simti ca problema nu s-a rezolvat, fa o pauza de trei zile, apoi repeta procesul pentru inca trei zile.

In decurs de o luna, corpul tau va scapa definitiv de parazitii intestinali, pentru totdeauna.

Include in alimentatia ta zilnica alimente bogate in vitaminele A, D, C, complexul de vitamina B, magneziu, potasiu, fier, fosfor si mangan. Aceste alimente stimuleaza metabolismul si, in acelasi timp, ajuta ca sistemul imunitar sa arda grasimile si sa lupte impotriva infectiilor.

De asemenea, starile de oboseala vor disparea definitiv.

Continue Reading
You may also like...
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top