Connect with us

Revistateo.ro

Elizabeth Hurley a dezvăluit cum este Hugh Grant la pat

Inedit

Elizabeth Hurley a dezvăluit cum este Hugh Grant la pat

Elizabeth Hurley a vorbit fără perdea despre performanțele sexuale ale actorului Hugh Grant. Vedeta a fost invitată într-o emisiune tv unde a fost întrebată de ce s-a despărțit de Hugh Grant, ce anume nu a mers în relația lor. Aceasta a evitat răspunsul când, în final, a declarat că Hugh este destul de enervant.

Elizabeth a recunoscut că încă îl mai iubește, însă nu la fel de mult ca în trecut, cu toate că este pisălog de fel. Actrița a fost rugată să spună cum este Hugh Gran la pat, iar vedeta nu a ezitat să răspundă spunând că sexul cu Hugh Grant este de nota 10: „Doar am fost cu el 13 ani!”.

CITEȘTE ȘI: CUM SUNT VEDETELE LA PAT

Elizabeth (Liz) Hurley este o actriță și un cunoscut fotomodel englez, în vârstă de 49 de ani. Este cunoscută pentru filmografia sa plină de succese, printre cele mai recent roluri fiind cel al Dianei Payne în Gossip Girl (serial, 2011-2012).

Hugh Grant este un actor britanic și producător de filme. A câștigat mai multe premii importante la viața sa, printre care Globul de Aur, Cesar și BAFTA. Printre cele mai cunoscute pelicule în care a jucat se numără „Love Actually” (2003), „Jurnalul lui Bridget Jones” (2001) și „Cloud Atlas” (2012).

Sursă foto: justjared.com

Sursă foto: justjared.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top