Connect with us

Revistateo.ro

Elyse Miller-Kennedy, finalista la Miss World Australia, a murit

Stiri

Elyse Miller-Kennedy, finalista la Miss World Australia, a murit

Elyse Miller-Kennedy, finalista a concursului de frumusete Miss World Australia, a murit. Tanara, in varsta de doar 17 ani, a decedat, vineri, dupa ce a suferit un accident de masina, arata publicatia australiana Courier Mail, conform Agerpres.

Citeste si: Teo Trandafir: „In ciuda fricii de medic…”

Citeste si: A nascut Amalia Enache, cunoscuta prezentatoare de stiri

Tanara, care a concurat pentru Miss World Australia ca reprezentanta a statului Queensland, a murit la spital, la o saptamana de la coliziune, din cauza ranilor grave suferite la cap, piept si abdomen.

 

miss world australia

Accidentul se pare ca ar fi avut loc dupa ce autovehiculul in care tanara se afla s-ar fi ciocnit de cel al unor turisti francezi care circulau pe sensul gresit, potrivit presei locale. Autoritatile urmeaza sa il interogheze pe conducatorul francez care se afla la randul sau internat in spital in urma ranilor suferite.

Rezidentii statului Queensland deplang disparitia lui Elyse Miller-Kennedy pe care o descriu drept „atat de matura, de fericita si de plina de viata.”

„A fost o fata frumoasa, uimitoare, atat la interior cat si la exterior si ar fi putut face orice isi dorea in viata”, a declarat actuala Miss World Australia, Madeline Cowe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top