Connect with us

Revistateo.ro

Teo Trandafir si Emilio Gonzales

Stiri

Emilio Gonzales: Nu judecati oamenii dupa modul lor de a-si trai viata

Teo Trandafir si Emilio Gonzales

Sambata si duminica s-a desfasurat, in Bucuresti, Conventia internationala de tatuaje unde a participat si Emilio Gonzales, un celebru tatuator din Statele Unite, pe care l-am avut astazi ca invitat la TEO SHOW.

Primul sau tatuaj si l-a facut acum 20 de ani, cand si-a deschis si un salon in Statele Unite, unde oamenii pot veni sa isi indeplineasca cele mai traznite dorinte.

Emilio Gonzales a declarat cu mandrie ca el nu isi intreaba niciodata clientii de ce isi doresc un lucru si, spre deosebire de un medic, nu judeca dorinta unei persoane de a face o schimbare.

Pe plan personal Emilio isi doreste o noua schimbare, vrea ca ochii sai sa aiba o alta culoare, spune ca interventia este doar aparent riscanta si complicata, dar procedura in sine este simpla si nu lasa sechele.

Are 2 copii, unul de 15 ani si altul de 12 carora le-a interzis ca pana la varsta de 18 ani sa isi faca un tatuaj, pentru ca stie ca lumea ii va judeca si vor avea de suferit. Mai apoi, va lasa ca dorintele lor sa se indeplineasca dupa propia lor gandire.

Atat Emilio Gonzales cat si TEO au incheiat discutia cu urmatorul mesaj: indiferent de aparente, nu judecati un om pentru modul sau de a-si trai viata.

Continue Reading
You may also like...
1 Comment

1 Comment

  1. Simeona

    2013-10-15T19:02:24+03:00 at 2013-10-15T19:02:24+03:00

    Da, nu e treaba mea sa stabilesc ce e rau si ce e bine pentru tine insa, e dreptul meu sa discern ce rau si ce e bine pentru mine, chiar si in legatura cu tine.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top