Connect with us

Revistateo.ro

Eminem dă liber la piraterie

Inedit

Eminem dă liber la piraterie

Celebrul rapper american Eminem vine cu o surpriză neobișnuită pentru fani, și asta cu scopul de a-și promova propria casă de discuri, Shady Records.

Cei care îl apreciază pe artist pot asculta și downloada gratuit 66 de melodii ale acestuia, în acest fel Eminem contribuind la piraterie. Compilația „Shady Classics” conține melodii ce nu au apărut pe albumul Shady XV, din varii motive. Eminem va lansa un nou album, din 12 melodii, 10 doar ale rapperului american, fără vreo altă colaborare.

Shady Classics vine cu cele mai bune piese din ultimii 15 ani ale lui Eminem dar și cu melodii ale altor artiști celebri, precum 50 Cent.

CLICK AICI: UITE CUM ARATĂ EMINEM ACUM!

Rapperul Eminem, care cucerea masele altădată, a decăzut extrem de tare din punct de vedere fizic: cântărețul este vizibil mai îmbătrânit, fiind palid la față și cu multe riduri.

Ce s-a întâmplat cu Eminem? Se întreabă mulți fani. Dacă vom compara imaginile cu artistul de acum câțiva ani și imaginea din 2014 vom sesiza o schimbare radicală: parcă a îmbătrânit peste noapte. Una dintre explicațiile ar fi consumul de droguri, recunoscut chiar de el. Acesta a început să consume stupefiante în timpul filmărilor la „8 Mile” în 2002.

Eminem a fost internat într-un centru de dezintoxicare, jurând la ieșirea din clinică ceea ce toți foștii consumatori de droguri o spun: nu va mai pune mâna niciodată pe stupefiante. A trecut doar o lună până să-și țină promisiunea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top