Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

Emma Stone isi exfoliaza pielea cu doar 6 lei. Vezi ce foloseste!

Unul dintre secretele de frumusete ale actritei britanice Emma Stone a fost dezvaluit. Aceasta foloseste in tratamentele ei cosmetice si de ingrijire corporala bicarbonatul de sodiu.

Bicarbonatul de sodiu nu te costa mai mult de 6 lei, daca il iei la jumatate de kilogram din magazinele naturiste. Acest ingredient poate fi utilizat atat ca masca de fata cat si pentru exfolierea pielii. Face picioarele mai fine si le revigoreaza.

Emma Stone este adepta tratamentelor care includ bicarbonatul de sodiu. Vedeta are grija de picioarele sale introducand intr-un lighean cu apa calduta trei linguri de bicarbonat de sodiu. De asemenea, un alt tratament care inlatura celulele moarte de la suprafata pielii implica acelasi bicarbonat de sodiu si apa de gura.

CITESTE SI: Masca cu LĂMÂIE şi BICARBONAT DE SODIU – Iată când şi de ce trebuie să o foloseşti!

Maseaza-ti corpul cu bicarbonat de sodiu si apa de gura (amestecandu-le pana se formeaza o mica pasta) si stai asa pana se intareste solutia pe pielea ta. Dupa numai 15 minute este timpul sa te clatesti cu apa rece si vei realiza diferenta uriasa.

De asemenea, daca ai in dulapior lapte demachiant, introdu in acesta 2 linguri mari de bicarbonat de sodiu si il poti folosi ca masca de ten pentru curatarea fetei tale.

CITESTE SI: Exfoliant cu sare pentru ten

De asemenea, daca ai in frigider castraveti, aplica bicarbonat de sodiu pe feliile pe care le pui pe fata ta si stai asa cateva minute bune. Tenul tau se va revigora cat ai zice peste!

CITESTE SI: Cum folosesti glicerina pentru ten. Stiai aceste lucruri?

Sursa foto: taringa.net

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top