Connect with us

Revistateo.ro

EMOTIONANT. Cum l-a demis o fetita de zece ani pe un mare om de afaceri din fruntea unei companii

Inedit

EMOTIONANT. Cum l-a demis o fetita de zece ani pe un mare om de afaceri din fruntea unei companii

Cel mai valoros lucru pe care il are omul este timpul. Iar acest fapt poate duce la racirea relatiilor dintre persoane, poate chiar dintre rude foarte apropiate, cum este si cazul acesta.

La inceputul anului, CEO-ul de la PIMCO si-a dat demisia din motive personale, necunoscute de nimeni pana mai recent. Mohamed El-Erian a dezvaluit ca a demisionat din fruntea companiei datorita fetitei sale de 10 ani, care i-a deschis ochii. Aceasta i-a intocmit o lista cu 22 de momente importante din viata ei la care tatal nu a participat, dupa o discutie pe tema spalatului pe dinti, in care tatal ei incerca s-o mustruluiasca.

„In urma cu aproape un an, am rugat-o pe fiica mea de cateva ori sa se spele pe dinti, dar fara succes. I-am adus aminte ca pana acum nu ar fi avut nimic de obiectat la o astfel de cerinta. Mi-a cerut sa astept putin, s-a dus la ea in camera si a venit inapoi cu o bucata de hartie. Facuse o lista cu 22 de momente importante din viata ei la care eu nu fusesem prezent din cauza muncii. A fost ca un dus rece“, a declarat afaceristul pentru cotidianul britanic „The Independent”.

Omul de afaceri lucreaza si in prezent insa nu la fel de mult incat sa nu isi permita sa petreaca timpul cu fetita sa. Acesta este consilier economic part-time la gigantul german Allianz (companie care detine PIMCO).

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top