Connect with us

Revistateo.ro

De 1 iunie au facut o bucurie copiilor uitati de România

Stiri

EMOȚIONANT! De 1 iunie au făcut o bucurie copiilor uitați de România

În ziua în care sărbătorim minunea vieții, copilul, în România se află în continuare o mulțime de suflete nevinovate, ce ajung să trăiască în centrele de plasament. Motivele sunt variate și știute de noi toți, așa că, cel puțin pentru o zi, nu vom insista pe acest subiect. Ce contează este modul în care decidem să ne implicăm în ajutorarea unor micuți, pentru a avea aceleași șanse ca și cei care au primit cele mai frumoase cadouri și urări de 1 iunie.

CITEȘTE ȘI: Temerile de peste noapte ale copilului şi leacul lor

Oameni cu suflet mare, echipa de Trendy Events s-a mobilizat din timp, pentru a se asigura ca ziua copilului să vină la Centrul de plasament Sf. Maria cu multă fericire. Din acest motiv, ei au organizat un Atelier, prin care au făcut cele mai frumoase decorațiuni handmade, pe care le-au vândut ulterior, iar cu banii strânși au cumpărat copiilor abandonați fel de fel de jucării.

sursa foto trendy events

sursa foto trendy events

Astfel, încărcați de cadouri și prăjituri, cei de la Trendy Events au mers în weekend la centrul de plasament, pentru a le oferi celor mici, dar și celor mai mari, o bucurie neașteptată, dar și un Atelier de lucru, prin care copiii au fost inițiați în arta decorării.

sursa foto trendy events

sursa foto trendy events

sursa foto trendy events

sursa foto trendy events

„Ne bucurăm că am avut ocazia ca de 1 Iunie să fim alături de copiii de la Centrul de plasament Sf. Maria. Cei de aici s-au bucurat nespus să participe la Atelierul de Lucru, au fost extrem de creativi și au realizat obiecte de-a dreptul fantastice. Astfel, am reușit să le aducem un strop de bucurie și ne dorim ca pe viitor să le putem susține creativitatea și pasiunea. De aceea, ne-am propus să continuăm activitatea Atelierului de Lucru, astfel ca periodic să reușim să vizităm acești copii minunați și să le facem viața mai frumoasă”, a declarat Daria Ciucă pentru Revista Teo , reprezentant Trendy Events.

Astfel, voluntarii își doresc să sprijine în continuare centrul de plasament, lucru pe care îl puteți face și voi, prin intermediul celor de la Trendy Events, pe care îi găsiți AICI.

Haideți să nu-i uităm pe cei uitați deja și să le oferim dreptul la șanse egale, la fericire și la o viață mai frumoasă. Doar împreună putem reuși!

La mulți ani tuturor copiilor, indiferent de vârstă, ori statut social!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top